Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS 9 randiszokás, amit vissza kellene hozni a divatba!

9 randiszokás, amit vissza kellene hozni a divatba!

Hirdetés

Ha mi magunk már nem is lehetünk a részesei, biztosan láttunk olyan filmeket, amelyekben a randevú úgy nézett ki, hogy a férfi már napokkal előtte elhívta a hölgyet. Amikor elérkezett a randevú estéje, akkor mindketten szépen kiöltöztek és a férfi egy csokor virággal jelent meg a hölgy ajtaja előtt.

Olyan régen volt már erre példa, hogy szinte a filmekben sem látni ilyet. De mégis milyen lenne a mai világban, ha ezeket a szokásokat újra visszaültetnénk a gyakorlatba? Ártani biztosan nem ártana. Sőt!

Hirdetés

Lássuk, hogy melyik az a 9 szokás, amit mindenképpen új életre kellene kelteni.

1# A férfi a hölgyet az ajtajánál várja

Semmi olyasmi, hogy “Én már itt vagyok, te merre?”, amikor egy független találkozási pontot beszél meg a két fél. Nem bizony. A férfi érkezzen meg a hölgy otthonához és csöngessen fel. Egy randevú elvileg különleges esemény. Úgy is kellene kezelni.

2# Kis ajándék, virág

Egy igazán kedves gesztus és a vonzalom kinyilvánítása. Még akkor is viszünk valamilyen ajándékot, ha a barátainkhoz, rokonainkhoz megyünk látogatóba. Sosem jelenünk meg üres kézzel. Egy randevún is tökéletesen helyénvaló lenne.

3# Öltözzünk fel szép ruhába

Természetesen nem kell báli ruhát és frakkot viselni, de legalább erőltessük meg magunkat és egy hétköznapitól elrugaszkodott öltözéket válasszunk. Akarjuk lenyűgözni a másik felet.

4# A férfi hívja el RANDIRA a hölgyet

Manapság már nem divat randira hívni valakit. Sokkal egyszerűbb azt mondani, hogy “Nincs kedved találkozni/összefutni valahol?” Ráadásul már nem is telefonon, élő szóban, hanem üzenetben. Mekkora meglepetés egy nőnek, ha a férfi felhívja telefonon és azt kérdezi: “Eljönnél velem egy randevúra?”.

5# A kocsiajtó kinyitása

Ez kétségtelenül felkelti a párod figyelmét. Ilyet ma már sehol nem lehet látni. Egy férfi, aki rendszeresen kinyitja a hölgy előtt az autó ajtaját, mély nyomot hagy maga után.

6# Mutasd be a partneredet

Ha randevún vagy valakivel és találkoztok az utcán vagy bármely nyilvános helyen egyikőtök barátaival, ne legyetek faragatlanok és mutassátok be a feleket egymásnak. Ez a tisztelet jele. Ha elmarad, az rólatok árulkodik.

7# Félre a telefonnal

Természetesen ez régen nem jelentett problémát, hiszen senkinek nem volt mobiltelefonja. Ma már igazi kihívás nem rápillantani időnként. Ha randin vagy, nincs is annál lelombozóbb, mint amikor a másik fél a telefonját bámulja vagy üzenetet ír. Ha valami életbevágóan fontos, akkor úgyis kapsz hívást. Ha pedig nem az, akkor ráér. Ha képes vagy egy randit félbeszakítani üzenetírással, akkor az jelent valamit.

8# Küldj valamit

Küldj valamilyen kedves kis ajándékot annak, akivel randevúzol. Egy kézzel írott versrészlet, egy szál virág, egy csokoládé a munkahelyére. Bármi megteszi, ami azt jelzi, hogy gondolsz rá.

9# Légy őszinte azzal kapcsolatban, hol tartasz

A legtöbben egy bizonyos idő eltelte után is kerülik az érzelemkinyilvánítást, pedig nem ártana beszélni arról, hogy hol tartanak a felek. Az egyik már szerelmes, míg a másik több vasat is tart a tűzben? Tiszteld a másikat és mondd el, hogy te hányadán állsz a dolgokkal. Ezt mindkettőtöknek tudnia kell, hogy ne sérüljetek.

tudasfaja.com

Hirdetés