Kezdőlap SZÓRAKOZÁS FILMEK 9 FILM, amit vétek lenne kihagyni!

9 FILM, amit vétek lenne kihagyni!

“Úgy néznék valami jó filmet, de a tévében nincs semmi”-ejtjük ki nagyon gyakran ezt a mondatot. A hosszú téli estéken pedig még jobban vágyunk egy szívmelengető csajos filmre.

 

Szerezz be egy puha pokrócot, készíts forró csokit, és válassz egyet az alábbi filmek közül.

Minden, minden (Everything, everything, 2017)

Maddy soha nem tudja elhagyni az otthonát, ugyanis allergiás a fényre, és a napsütésre. Hermenetikusan zárt otthonában teljesen elzártan él a külvilágtól. Egy nap azonban megjelenik egy fiú az életében, aki mindent megtenne azért, hogy az ablakon át szövődött románc valóra válhasson.

Szerelmünk lapjai ( The Notebook, 2004)

Allie és Noah tizenésves korukban találkoztak először, azonban a társadalmi különbségek miatt szüleik ellenezték a kapcsolatukat. Néhány évvel később újra találkoztak, amikor újraéled szerelmük lángja, azonban Allinek választania kell. El kell döntenie, hogy a férfi, vagy a társadalmi rang fontosabb számára.


Visszatérés a kék lagúnába (Return to the Blue Lagoon, 1991)

Richard és Lilli együtt nőttek fel egy lakatlan szigeten. Nem is mertek semmit a világban ezen a csodálatos paradicsomon kívül. Végtelenül boldogak, és szerelmesek voltak, nem létezett számukra probléma a világon. Azonban egy napon a szigetre tévedt egy hajó, amely megzavarta a boldogságukat.

Eleven testek (Warm bodies, 2013)

Ha szereted a zombis filmeket, akkor ezt mindenképp meg kell nézned. Szerelem, szenvedés, és izgalom egyaránt van a filmben. A cselekmény pedig egy hús-vér lány, és egy zombi fiú szerelméből bontakozik ki.

Hétköznapi pár (Perfecte sense, 2011)

A legfontosabb érzékeléseink az ízlelés, szaglás, tapintás, hallás, látás-elképzelni sem tudnánk az életünk ezek nélkül. A film készítői felteszik a nagy kérdést: mi történik az emberrel, ha sorra kezdi elveszíteni az érzékeléseit. És mi lesz velünk a legfontosabb érzés, a szerelem nélkül.

Kedves John (Dear John, 2010)

John és Savannah megismerkedésünk után csodálatos két hetet töltöttek együtt, azonban a fiú hivatásos katona, ezért vissza kellett menjen a seregbe. A szerelem azonban mégha mérföldekre is vannak egymástól örökre összeköti őket.

Menedék (Safe haven, 2013)

Egy Észak-Karolinai kisvárosba egy titokzatos nő érkezik, ahol megismerkedik egy magányos apukával. Egymásba szeretnek, és úgy tűnik, boldogan élnek egészen addig, amíg egy nyomozó nem érkezik a városba.

Távol a világ zajától (Far from the Madding Crowd, 2015)

Egy gyönyörű fiatal lány nem tud döntést hozni, hogy melyik udvarlójának adja oda a szívét. Sok kalandos, és izgalmas dolog történik, míg a lány végre elhatározza magát.

Elfújta a szél (Gone with the wind, 1939)

Ez a film kifejezetten a vasárnapi süti után ajánlott. Izgalom, szerelem, romantika, és küzdelem egyaránt van benne. A film, több, mint 80 éve töretlen sikert arat. Én például nagymamámmal néztem, aki már annak idején is rajongott érte.

 

loading...