Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG 8 fehérnemű-baki, amit jobb minden nőnek elkerülnie!

8 fehérnemű-baki, amit jobb minden nőnek elkerülnie!

Természetesen senki sem öltözködhet úgy, hogy mindenkinek tetsszen, de vannak olyan általános íratlan szabályok, melyeket jobb, ha betartunk, mert különben nevetségesek leszünk. Az sem mindegy, hogy milyen fehérneműt viselünk.

1.A legtöbb nő kisebb fehérneműt vásárol, mint, amire szüksége lenne. Ez leginkább a melltartó esetében lehet nagyon kiábrándító, ugyanis ahelyett, hogy szépen kiemelné a mellet, csak összeszorítja. Válasszuk mindig a megfelelő méretet.

2.Azt is vegyük figyelembe, hogy milyen típusú ruhához fogjuk felvenni a fehérneműt. Ha egy szűkebb ruhát veszünk fel, akkor soha ne viseljünk hozzá egy nagy vastag fehérneműt. De például jól lehet játszani a leszorítós fehérneműkkel is. Igen, néha szükségünk lehet rájuk.

3.Olyan fehérneműt vásároljuk, mely finom anyagból van, és nem domborodnak ki rajta nagyon a varratok. Simuljon a bőrhöz, ne legyen durván elvarrva.

4.Úgy tűnhet, hogy a csipke fehérnemű kényelmesebb, és szellősebb nyáron. Azonban inkább válasszunk egy vékony pamut anyagot a szintetikus csipke állandó használata helyett. Allergiát okozhat, és fokozza a gombásodás kialakulásának esélyét.

5.Nem kötelező a fehér színű fehérnemű, nyugodtan vásárolhatunk színeset is. Akinek barnásabb a bőre csak annak áll jól a fehér.

6.A világos színű ruhák alá ne vegyünk sötét fehérneműt. Nem túl szép látvány, ha átlátszik fehér topp alól egy fekete melltartó.

7. A fehérneműkel mossuk kézzel inkább, a mosógépben hamar elvesztik rugalmasságukat, és rongálódnak.

8.A kényelem az elsődleges szempont, amit szem előtt kell tartanunk a fehérnemű vásárlásakor.

loading...