Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 8 egyértelmű jel, mely arra utal, hogy partnered nem rajong már annyira...

8 egyértelmű jel, mely arra utal, hogy partnered nem rajong már annyira érted!

Minden kapcsolatban elérkezik az a pillanat, amikor úgy érezhetjük, hogy már nem lángolnak annyira az érzések, és inkább csak úgy elvagyunk egymással. De mi van akkor, ha csak az egyik fél érzi úgy, hogy kezd kissé unalmassá válni a dolog?

Bármi is történik, egy kapcsolatnak, amely régen nagyon jól működött, nem lehet csak azért vége, mert egy kicsit kihűlt. Fel kell melegíteni újra!

Ezek a jelek arra utalnak, hogy partnerünk már nem rajon értünk, itt az ideje, hogy újra meghódítsuk.

1.Nem mondja, és nem is érzékelteti, hogy szeret

A szerelem mértékének csökkenése egy idő után bizony érződik, hiszen már nem mondjuk olyan gyakran, hogy “szeretlek”. Nem lepjük meg egymást kis ajándékokkal, nem fogjuk meg az utcán egymás kezét stb.

2.Valaki másra gondol

A nőknek nagyon fontos, hogy első helyen legyenek a férfi életében, nehezen viselik, ha csak a munka, és a hobbi után következnek. Minél inkább kezd kihűlni egy kapcsolat annál hátrább kerül a listán a partner. Ha azt vesszük észre, hogy gyakran mesél egy másik kollégáról, akkor az azt jelenti, hogy ő lépett a helyünkbe.

3.Nem beszélget

A beszélgetés nagyon fontos egy kapcsolatban. Ha már nem beszélgetünk egymással, azt jelenti, hogy nem is érdeklődünk egymás iránt. Ha kezdetben sok volt a beszélgetés, és ez most megváltozott, azt jelenti, hogy valami nincs rendben.

4.Minden a te hibád

Ha teljességgel meg vagy győződve arról, hogy nem hibáztál, és partnered mégis már többször egymás után téged okol azért, amit nyilvánvalóan ő követett el, akkor azt jelenti, hogy problémák vannak.

5.A támogatás hiánya

Mindig ott állsz mellette, amikor valami baj van, de te mégis egyedül maradsz a problémáiddal, akkor azt jelenti, hogy már nem érdeklik a problémáid. Egy kapcsolatban mindkét fél kell támogassa a másikat.

6.Bocsánatot kér, hogy nincs több időt veled

Ez akkor szokott előfordulni, ha lelkiismeret-furdalása van azért, mert nincs veled. Ha már nem élvezi a társaságod, vagy valaki mással tölti az időt.

7. Nem szerepelsz a jövőbeli terveiben

Ha nem veled tervezi a nyaralást, vagy szerepelsz a következő 5 év nagy terveinek listáján, vagy hallani sem akar a közös gyerekről, akkor minden bizonnyal nem veled képzeli el a jövőt.

8.Nem tart tiszteletben

Azok a férfiak, akik nem tartják tiszteletben a nőket, azoknak úgy tűnik nincs szükségük komoly kapcsolatra.

tudasfaja.com

loading...