Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS 8 dolog, amit titokban minden férfi vonzónak talál egy nőben (Csak soha...

8 dolog, amit titokban minden férfi vonzónak talál egy nőben (Csak soha nem beszél róla)!

Mi tesz igazán vonzónak egy nőt? Erre a kérdésre talán elég nehéz lenne pontos választ adni és férfianként ez is változó. Egy dologban azonban a legtöbb férfi egyet ért, amiről nem mindig beszélnek…

 

Mit találnak titokban vonzónak egy nőben?

Homokóra testalkat

Sok nő azért szeretne sovány lenni, mert szerintük így vonzóbbak lesznek a férfiak szemében. A férfiak szerint  a szélesebb csípővel rendelkező hölgyek kívánatosabbak, mert ösztöneikből fakadóan az utódnemzésre is gondolnak. A férfiak azért vonzódna a szélesebb csípővel rendelkező hölgyekhez, mert azok könnyebben világra tudják hozni gyermeküket, ezért ne szégyelld az alakod, úgy vagy vonzó, ahogy vagy!

Testi szimmetria

A férfiak szemében a szimmetria nagyon fontos, ha egy ő arcára néznek… Ha mégis van egy szépséghibád ne aggódj, a smink mindenre képes!

Szép haj

A férfiaknál a legnépszerűbb és a legvonzóbb haj a középhosszú hajkorona, aminél nagyon fontos, hogy ápolt, igényes, szép fényes és selymes legyen.


Vörös

Megőrjíti a férfiakat a piros minden variációja egy nőn, ha a ruháról van szó.

Feromonok illata

Amikor azt mondjuk, hogy valakivel jól működik a kémia, akkor tulajdonképpen a feromonokra utalunk. Például egy nő könnyeiben lévő feromonok megnövelhetik a férfi tesztoszteron szintjét. Az illat tulajdonképpen katalizátorként működik. Az illatszereket gyártó cégek már régóta keresik a mágikus szerelem illatát, de kémiailag lehetetlenség előállítani egyelőre. Mindenki feromonja különböző, ezért mindenki más és más férfit vonzz az illatával.

Tekintet

A mandula formájú szemek azonnal leveszik a férfiakat a lábukról, a tekintet és ez által a lélek tükre pedig megragadja minden pasi szívét.

Hang

A férfiak a magasabb hangú nőket találják vonzóbbnak. Valaki hangja alapvetően befolyásolja hogy mennyire találjuk az illetőt vonzónak. A nők sokszor váltanak mélyebb hangtónusra ha férfiak közelében vannak, mert az találják szexisebbnek, pedig nem így van.

Vastag ajkak

Egy tökéletes alakforma ellenállhatatlan a férfiak számára, a legtöbbjük az ajkakat nevezik meg a legvonzóbb dolognak egy nőn. Egy vörös rúzsos ajkon általánosan 7 másodpercig akad meg a férfiak tekintete, míg a szem és a haj csak 1 másodpercig foglalkoztatja őket. A vörös színű rúzs ismét csak növeli a férfiak vonzódását.

loading...