Kezdőlap EGÉSZSÉG Ezt a 7 étrendkiegészítőt minden 40 év feletti nő illessze be az...

Ezt a 7 étrendkiegészítőt minden 40 év feletti nő illessze be az életébe!

Hirdetés

Negyven fölött a nők szervezete, teste és lelke is számos változáson megy át. Olyanok természetesen már sosem leszünk, mint fiatalabb korunkban, de törekednünk kell arra, hogy egészségesen lépegessünk az időskor felé.

Ezt a 7 étrendkiegészítőt ki ne hagyjuk!

Hirdetés

1.B12-vitamin

A csirkehúsban, a halban, és a tejtermékekben megtalálható. Nagyon fontos a bőr egészsége, és rugalmassága szempontjából. A B12-vitamin gondoskodik az egészséges bőrszínről is. Tabletta formájában is használhatjuk.

2. Kalcium

Ajánlott kéthavonta kalcium tablettát szedni, annak érdekében, hogy csontjaink egészségesek legyenek. A tablettán kívül még sok kalciumot tartalmaz a spenót, a brokkoli, a tofu, és a mandula.

3.D-vitamin

Ez a napvitaminnak is nevezett vitamin a Napból nyerhető el természetesen, de mivel nincs mindig nyár, és napsütés, ajánlott pótolni tabletta formájában. A D-vitamin hiánya nagyon sok betegség kialakulását eredményezi.

4.Magnézium

Szabályozza a vérnyomást, az emésztést, és az idegrendszer működését. Nagyon sok létfontosságú szervünk működésében szerepe van.

5. Kálium

Gondoskodik a szív egészségéről, és segítségével csökkenthető a stroke kialakulásának esélye. Időnként el kell menni vérvizsgálatra, hogy tudjuk, nem túl alacsony-e a káliumszintünk.

6. Omega-3

Fontos a bőr egészségének megőrzése szempontjából, segít fenntartani az agyi funkciók, és a memória megfelelő működését.

7.Probiotikumok

Elengedhetetlenek a gyomor egészséges működéséhez, a jó emésztés, és a gyorsabb anyagcsere érdekében is szükségünk van rájuk. Az organikus joghurtok a leggazdagabbak probiotikumban, ezért fogyasszuk rendszeresen minden nap őket.

tudasfaja.com

Hirdetés