Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS 7 dolog, amit minden nőnek tudnia kellene a férfiakról! A 3. nagyon...

7 dolog, amit minden nőnek tudnia kellene a férfiakról! A 3. nagyon igaz!

Hirdetés

A férfiakat és a nőket Isten különbözőnek teremtette. Az esetek többségében azok a dolgok, amelyek sokat jelentenek egy nőnek, talán egyáltalán nem érdekli a férfiakat és fordítva. A férfiak viselkedésére vonatkozó elméletek 18-22 éves férfiakon alapszanak.

Az idősebb férfiak általában kifinomultabbak, viszont még mindig teljesen máshogyan gondolkodnak és viselkednek, mint a nők. A nők gyakran panaszkodnak a férfiak furcsa szokásaira és rekacióira. Íme, néhány dolog, amit mindenképpen jó észben tartani velük kapcsolatban.

Hirdetés

1. A tettek többet érnek a szavaknál

A férfiak nem képesek a nők gondolataiban olvasni és nem is olyan kifejezőek, mint a legtöbb nő. Ha valamit szeretnél, akkor azt próbáld a férfi tudtára adni. Ne várd meg, hogy kitalálja, majd teljesítse a vágyaidat. Például, ha szeretnél egy romantikus randevút, akkor mondd el neki, hogy számodra milyen értékesek az ilyen alkalmak. A férfiak kevésbé intuitívek, így jobb, ha minden vágyadat megosztod velük.

2. Tiszteletre vágynak

A férfiak elvárják, hogy a párjuk tisztelet mutasson feléjük nyilvánosan és az otthonukban is. Ragyognak, ha azt érzik, hogy bízol bennük és csodálod őket. Többet jelent számukra a tisztelet, mint a szerelem. Ha te tiszteled őt, akkor ő is tisztelni fog téged. Gondolkodj el rajta, hogyan tudnád kifejezni felé a megbecsülésedet minél gyakrabban.

3. Bizonytalanok

A férfiak nagyon érzékenyek, ha az életükben betöltött szerepekről van szó, mind a munkahelyükön, mind otthon, mint férj és apa. Titokban nagyon sebezhetőek, amelyet ritkán képesek bevallani. Egy nőnek el kell ismernie a férfi szerepét a kapcsolatukban, ez nagy biztonságot jelent a férfi számára. Ha te nem adsz megfelelő visszacsatolást, akkor azt lehet, hogy máshol fogja keresni. Ne feledd, hogy a férfi nem tud az elmédben olvasni, így egyértelműen ki kell fejezned magad számára.

4. Nem kell tökéletesnek lenned

Nem kell minden percben úgy kinézned, mint egy modell, a legtöbben a természetességet szeretik. Ha valóban szeret, a legrosszabb formádban is szeretni fog. Nem kell, hogy megváltozz, sem belül, sem kívül. Légy önmagad, ezt értékelni fogja. Persze bátran csinosítsd ki magad, ha az alkalom megkívánja, de nem kell egy boltba menetel előtt vagy az ágyba bújáshoz órákat készülni.

5. Szükségük van térre

Ha a nők túlságosan beleütik mindenbe az orrukat és mindenütt jelen akarnak lenni, a férfiak úgy érezhetik, hogy fojtogatják őket. Ha a férfi egy kis teret kér, ne vedd személyeskedésnek, hiszen valóban csak annyira van szüksége, hogy egyedül lehessen. Ilyenkor legalább neked is lesz időd magadra és azokra a dolgokra, amiket nélküle szeretsz csinálni. Ha egy férfi túlságosan megkötözve érzi magát egy kapcsolatban, akkor el fog menni.

6. Szelektív hallás

Tanulmányok is bebizonyították, hogy a nők és a férfiak más témák iránt érdeklődnek. Amíg a nők szívesen beszélgetnek párkapcsolati dolgokról, szerelemről és már emberek életéről, addig ez a férfiakat kevésbé érdekli, és inkább beszélgetnek gyakorlatiasabb dolgokról. Próbálj meg olyan témákat feldobni, amelyek mindkettőtöket érdekelnek.

7. A szeretkezés több, mint fizikai aktus

Ha minél több szexuális kontaktus van kettőtök között, az a férfi önbizalmát és teljesítményét minden téren növeli. Ha fenntartasz egy fizikai és érzelmi távolságot, akkor elutasítottnak és kielégületlennek fogja érezni magát. A közelség egy nagyon fontos tényező a párkapcsolatban, ahogyan az is, hogy két ember a szexben passzoljon egymáshoz.

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...