Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 7 dolog, amit azok csinálnak, akik még mindig gondolnak az exükre. Ez...

7 dolog, amit azok csinálnak, akik még mindig gondolnak az exükre. Ez a cikk aranyat ér egy párkapcsolaton belül!

Hirdetés

Mindannyian őrzünk emlékeket régmúlt párkapcsolatainkból, de egyesek számára ezek az emlékek sokkal élénkebbek és szinte állandóan jelen vannak. Ez azt bizonyítja, hogy az exen még nem sikerült teljesen túljutni.

Nem feltétlen kell valakinek az exe képét sírva szorongatnia vagy egész nap az ottfelejtett pólójában mászkálnia ahhoz, hogy azt mutassa, még mindig a gondolataiban van.

Hirdetés

Vannak olyan apró, de annál árulkodóbb bizonyítékok is, amelyek szintén azt jelzik, hogy az ex még nem teljesen a múlt része. A következő 7 dolog mind azt jelzi, hogy az adott személy bizonyos részben még mindig a szívében őrzi a volt szerelmét.

Gyakran beszél vele

Azt ugyan nem szabhatjuk meg a párunknak, hogy örökre felejtse el az exét és szóba se álljon vele. Azonban ha napi szinten beszélnek vagy üzengetnek egymásnak, akkor az nagyon erős jele annak, hogy még nincsenek túl egymáson és ez egy egészséges párkapcsolatba egyáltalán nem fér bele. Érdemes megkérdezned a párodat, hogy mi az oka a további kapcsolattartásnak és egyáltalán kész-e veled lenni, mert egyszerre két embert nem szerethet úgy, hogy ne okozzon fájdalmat valakinek.

Közösségi oldalakon rendszeresen csekkolja

Ha az exek nem blokkolják vagy törlik egymást a közösségi oldalakon, akkor elkerülhetetlen, hogy tudomást szerezzenek egymás további kapcsolatairól, életének nagy eseményeiről és akár a gyermekáldásról is. Főleg, ha sok közös ismerős is van, ez mégúgy elkerülhetetlen. Ha valaki rendszeresen nézegeti az exét, akár lájkol és kommentel is, abból nagy zűrök keletkezhetnek, mindamellett erős jel arra, hogy még mindig érzelmeket táplál iránta.

Állandóan rosszat mond róla

Az természetes, ha valaki heves érzelmeket táplál az exe iránt és kissé komorrá válik a szakítást követően, ha témába kerül a neve, de sok idővel az elválás után is hasonló érzéseket kelt benne az ex megemlítése vagy látványa, sőt haragosan és feszülten mesél róla a jelenlegi párjának, akkor ott még nem ültek el teljesen az érzelmek. Az utálat is egy heves érzelmi reakció, ami azt jelenti, hogy valaki nem semleges számunkra. Nem túl jó jel.

Verseng

Annak érdekében, hogy valaki bebizonyítsa az exének, hogy nélküle is képes élni, hajlamos a lehető leghamarabb beleugrani egy újabb kapcsolatba, még akkor is, ha az újdonsült partner iránt nem érez különösebben semmit. Egyfajta bosszú ez, amivel fel akarja hívni az ex figyelmét vagy éppen a haragját levezetni valamin. Légy óvatos, ha olyannal jössz össze, aki nemrég szakított a párjával.

Sokat tudsz az exéről

Nem is nyomozol a párod exe után, mégis olyan dolgokat tudsz róla, ráadásul nem is keveset, amit csak az tudhat, aki közel áll hozzá. A párod folyamatosan sztorizgat róla a beszélgetéseitek során, miközben rendre összehasonlít titeket. Még ha a te javadra is billen a mérleg nyelve, akkor is gyanús, hogy miért kell téged mindennel kapcsolatban hozzá viszonyítani.

Az összes ajándékát féltve őrzi

Igaz, hogy egyes tárgyaknak szentimentális értéket tudunk tulajdonítani, de amikor olyan csecsebecsékről van szó, amit az exünktől kaptunk, már más a helyzet. Ha valaki képtelen megszabadulni az exétől kapott pólótól, az nem túl jó jel. Ne habozz megvitatni vele, hogy miért olyan értékes számára, mert fontos dolgokra derülhet tény.

Még mindig közel áll az ex családjához

Amikor szakítunk valakivel, természetes, hogy a családjával sem tartjuk tovább a kapcsolatot. Figyelmeztető jel lehet, ha a párod még mindig jóban van az ex szüleivel, mert ez a fajta kapcsolattartás gyakran túlmutathat az emberbaráti szereteten. A párod ugyanis közvetve információkhoz juthat az exről úgy, hogy lényegében semmi rosszat nem tesz. Vagy mégis..?

tudasfaja.com

Hirdetés