Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 6 ok, amiért a mai párkapcsolatok nem tartanak olyan sokáig! A 4....

6 ok, amiért a mai párkapcsolatok nem tartanak olyan sokáig! A 4. pont nagyon igaz!

Ha jól szétnézünk ismerőseink körében láthatjuk, hogy a “holtomiglan, holtodiglan, míg a halál el nem választ” megfogalmazás egyáltalán nem állja már a helyét. A hosszú kapcsolatok és házasságok nagyon kezdenek manapság kimenni divatból.

Mért nem tudjuk egyetlen emberrel leélni az életünk?

1.Bizalmatlanság

Ha már a kezdetektől fogva nem bízunk meg egymásban, pl. ellenőrizgetjük a másik mobilját, akkor nyilvánvaló, hogy ez a kapcsolat nem lesz hosszú életű. A bizalmatlanság semmi jóra nem vezet.

2.Bizonytalanság

A bizonytalanság, és a negativitás az egyik legnagyobb probléma a kapcsolatokban. Ha állandóan csak a problémákról van szó, és már csírájában elfolytjuk a lehetőségek magját, akkor egy igen mérgező kapcsolatban élünk.

3. Kibújás a kötelességek alól

A kapcsolatban mindenkinek vannak kötelezettségei, és ezeknek eleget kell tennünk, ha tetszik, ha nem. Nem hordozhatja mindig csak az egyik fél a terheket.

4.Ne adjuk át magunk az első randin

Ha már az első találkozás testi kapcsolatba is torkollik, akkor nagyon hamar elveszíthetjük az érdeklődésünk a másik iránt. Hagyjunk egy kis időt, engedjük, hogy kellőképp megismerjük egymást. Manapság sokkal fontosabb a testi kapcsolat, pedig jó lenne más dolgokra is hangsúlyt fektetni.

5.A múlt

Minden embernek van múltja, de, ha kapcsolatba kerülünk valakivel igyekezzünk minél kevesebbet emlegetni az elmúlt kapcsolatainkat. Ne hasonlítgassunk! Ha állandóan az exünkről beszélünk, kinyírhatjuk a jelenlegi kapcsolatunkat is. Ez azt jelzi, hogy még nem tudtuk túltenni magunk a dolgon.

6.Buta szokások

Mindenkinek vannak rossz szokásai, de, ha úgy érzékeljük, hogy partnerünket túlságosan zavarják ezek, akkor érdemes megfontolni, hogy leszokjunk róluk.

loading...