Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 6 nyilvánvaló jel, hogy titokban valaki szerelmes beléd!

6 nyilvánvaló jel, hogy titokban valaki szerelmes beléd!

Hirdetés

Ha nem tudod biztosan eldönteni, hogy a kiszemelted rajong-e érted vagy sem, csupán annyit kell tenned, hogy figyeled a jeleket! Van egy p’r olyan gesztus, mely elárulja, hogy mit is érez pontosan irántad az illető.

 

Hirdetés

1.Nem tudja kontrollálni a mosolygását

Ha találkozol vele, teljesen másképp viselkedik veled szemben, mint a többiekkel. Vagy túl szigorú lesz, egyáltalán képes mosolyogni, sőt még a szemöldökét is összeráncolja.
Vagy pedig állandóan mosolyogna, látszik rajta, hogy alig tudja álcázni az érzéseit.
Ha egy társaságban vagytok, és valaki egy viccet mesél, nevetés közben mindig rád néz.

2. A szerelemben két közeledési típus létezik:

Mindig megpróbál a közeledben lenni. Ha kis helyen vagytok, mint pl. liftben, a vállalati konyhában, bevásárlóközpontban, mindig úgy csinál, hogy egy kicsit hozzád érhessen. Megérinti a karod, a vállad, természetesen csak “véletlenül”.
Az is előfordulhat, hogy mindig kerül, és nem szeretne a közeledben lenni. Úgy bánik veled, mint egy “zsákmánnyal”, csúnyán beszél a jelentétedben, durva. Ha egy harmadik személy is megjelenik a helyszínen, akkor egyszerűen hátat fordít, és lelép.

3.Szemmeltart

A szerelmes ember mindig szemmeltartja a szerelme tárgyát. Ő a legfontosabb az életében, csodálja, és mindig csak rá vágyik. Ha a szerelem egyoldalú, akkor is fennáll ez a csodálat.

A másik típus az, aki, ha elkapja a pillantásod, akkor rögtön elfordítja a fejét, és zavarba jön. Azt mondja, hogy nagyon sürgős tennivalója akadt, és elmegy.

4.Szokatlan módja a beszélgetésnek

Hirtelen hangszínt, és beszédtémát vált, ha veled kezd beszélgetni. Teljesen más szemszögből beszél, hirtelen a legbonyolultabb témához is érteni kezd.
Zavart lesz, és furcsán beszél. Furcsa szóvicceket alkot egy harmadik személyről.

5.Másoknak beszél a szerelemről

Elkezd beszélni egy másik személyről, hogy az kibe szerelmes, vagy mit kellene tegyen a szerelem terén.
Szerelme tárgyáról negatívan beszél, pedig nyilvánvaló, hogy érez valamit, hiszen még el is pirul. Állandóan róla beszél.

6.Közös érdeklődési kör

A két szerelmes ember hirtelen ugyanazon dolgok iránt kezd érdeklődni. Pl. közös sportolási lehetőséget keresnek, vagy ugyanazt az irodalmat kedvelik.
A közösségi hálón végignézi az ellenkező nemű barátaid, és hirtelen mindenikről negatívan kezd beszélni.

 

Hirdetés