Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS 5 lépés, 5 titok, garantált 5 kiló! Így fogyj ezzel a módszerrel!

5 lépés, 5 titok, garantált 5 kiló! Így fogyj ezzel a módszerrel!

Ebben az óriási kánikulában sokkal nehezebb dolga van annak, aki még számos plusz kilót is kell cipeljen magával. Nem csak ezért ajánlott lefogyni, hanem mert súlyos egészségügyi következményei is lehetnek. Az alábbiakban mutatunk 5 fontos lépést, melyeket, ha betartjuk, karcsúbbak, és egészségesebbek lehetünk.

A diéta lényege, hogy minden nap egy bizonyos élelmiszerre koncentrálunk, de arra nagyon. A legnagyobb mértékben csökkentjük az eddigi étkezési rossz szokásainkat, és naponta legalább 5-7 alkalommal étkezzünk. Kis adagokat fogyasztunk, és egészségesen étkezünk, jelszó a mértékletesség, és a fokozatosság. Étkezések között pedig fogyasszunk jó sok vizet, naponta minimum 1,5-2 liter tiszta vizet igyunk meg.

1. lépés: tisztítás

Az első nap arra figyeljünk oda, hogy készítsük fel szervezetünket a tisztulásra. Az alma segítségünkre lesz abban, hogy megtisztuljon a szervezetünk a fölösleges méreganyagoktól.
Menü: 1 kg alma, 12 széntabletta, 1,5 liter víz. A nap folyamán ezeket mind el kell fogyasztanunk, annak érdekében, hogy beinduljon a méregtelenítés.

2. lépés: felépülés

A második nap a proteinek pótlásának az időszaka. A tehéntúró és a joghurt regenerálja a bélflórát.
Menü: 1 liter savanyú tej vagy joghurt, 600 gramm tehéntúró, 1,5-2 liter víz.

3 lépés: energizálás

Ma pótolni kell az elmúlt két nap energiaveszteségét, és arra kell törekednünk, hogy megtartsuk az egyensúlyt. Nem kell az összes mazsolát megennünk egyszerre, csupán pár szemet fogyasszunk, szépen leosztva a nap folyamán.
Menü: 300 gramm mazsola, 2 evőkanál méz, 2 liter szárított gyümölcsből készült kompót.

4. lépés: felépülés

Ma ismét egy proteinnel kell bombázni a szervezetet, hogy segítsünk a szövetek regenerálódását. Akár a mérlegre is rá lehet állni már, hiszen a fogyás ez idő alatt már kilókban mérhető.
Menü: 500 gramm párolt csirkehús, petrezselyem, 1,5-2 liter víz.

5. lépés: égetés

A rostok nem bombázzák kalóriával a szervezetet, de feldolgozásukhoz a szervezet sok energiát éget.
Menü: 200 gramm vízbe áztatott zabpehely, 1 kg bármilyen zöldség, és gyümölcs, 1,5-2 liter víz.

A diéta ideje alatt sétáljunk, tornázzunk minél többet, hiszen önmagában egyetlen fogyókúra sem tesz csodát.

Szerző: tudasfaja.com

loading...