Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 5 jele annak, hogy ez a férfi nem csak kihasznál, hanem komoly...

5 jele annak, hogy ez a férfi nem csak kihasznál, hanem komoly kapcsolatra kellesz neki!

Minden nő álma, hogy hófehér menyasszonyi ruhában kísérjék az oltár elé. Egy hosszú kapcsolatba egy idő után bizony már égetővé válik a nő számára, hogy tudja, mire számíthat!

Ha ezeket a jeleket tapasztalod, tudhatod, hogy a pasid is komolyan gondolja a dolgokat.

1.Támogat a céljaid elérésében

Mindenkinek kell legyen egy életfeladata, hiszen anélkül semmi sem fog motiválni, ahhoz sem lesz kedved, hogy reggel felkelj. Ha a pasid támogat, tanácsokat ad, és melletted áll, akkor tudhatod, hogy nagyon fontos vagy számára.

2.Sokat mosolyog

A mosoly a legbelülről jövő őszinte reakció, ennél több nem is kell tetszésünk kifejezésére. Ha életed párja sokat mosolyog a jelenlétedben, vagy mosollyal nyugtázza az ötleteidet, tudhatod, hogy örömet szerzel neki, melletted igazán boldog.

3.Nem keres kifogásokat!

Imád a társaságodban lenni, és soha nem keres kibúvót a közös programok alól. Minél több időt szeretne veled tölteni, és nem hivatkozik üzleti találkozóra, túlórára, fontos gyűlésre, ha estére programot terveztél.

4.Már reggel üzenetekkel bombáz

Reggel, amint felébredt az az első dolga, hogy üzenetet ír neked. Ez azt jelenti, hogy nagyon fontos vagy számára, és állandóan te jársz a fejében. Ez aztán biztosan a szerelem jele! Egy ilyen pasi mindent megadna azért, hogy melletted ébredhessen.

5.Kis meglepetések

Számtalan kis apró meglepetéssel örvendeztet meg. Soha nem feledkezik meg a névnapodról, születésnapodról, évfordulókról. Nagyon figyelmes, és mindig személyre szóló ajándékot vesz.

tudasfaja.com

loading...