Kezdőlap EGÉSZSÉG 5 halálos betegség nőknél, ami veszélyesebb, mint a rák

5 halálos betegség nőknél, ami veszélyesebb, mint a rák

closeup of the feet of a dead body covered with a sheet, with a blank tag tied on the big toe of his left foot, in monochrome, with a vignette added

Eddig mindannyian azt hittük, hogy a középkorú nőkre a legnagyobb veszélyt a rák jelenti, azonban ez nem így van. Összegyűjtöttünk 5 betegség típust, ami talán veszélyesebb, mint a rák!

 

1. Krónikus májbetegség

A máj az a szervünk, ami megköti a testbe jutó méreganyagokat, igen érzékeny szervünk. Ezért a plusz kilók, az alkohol és a dohányzás mind-mind súlyosbítanak a helyzeten. Mondjunk le káros szenvedélyeinkről, illetve tartsunk méregtelenítő kúrákat az egészségünk megőrzése érdekében.

Krónikus alsó légúti megbetegedések

Minden betegség ide sorolható, ami a tüdő megbetegedésivel jár. Megelőzhetjük ezek kialakulását, ha lemondunk a dohányzásról és odafigyelünk az egészségünkre.Cukorbetegség

Idősebb korban a cukorbetegség vese problémákat is okozhat, ami gyakori vizelési zavarral, fáradtságérzettel és szomjúságérzettel is jár.

Influenza és tüdőgyulladás

Bár csak néhány napra jelent problémát, de sok esetben ha nem kezeljük megfelelően, akár súlyosabbra is fordulhat a dolog, ami tüdőgyulladáshoz, majd halálhoz is vezethet.

Szerző: tudasfaja.com

loading...