Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG 5 érv a magassarkú mellett! Legalább 1 pár kötelező minden nőnek!

5 érv a magassarkú mellett! Legalább 1 pár kötelező minden nőnek!

Az alacsonyabb nők egészen biztosan nagy előszeretettel viselnek magassarkút, de néha azért a magas lányok is magukra öltenek egy-egy magasabb sarkú példányt. Nézzük, milyen előnyei vannak a magassarkú cipőnek!

1.Magasít

-ez a legfontosabb pozitív tulajdonsága. Mit tennének a nagyon alacsony nők, ha nem találták fel még a magassarkút? Valószínű sokan gólyalábon járkálnának. Nagy előnye, hogy a kecses sarkak által sokan magasabbak lehetnek, így elkerülhetik, hogy törpillának csúfolják őket. A magas nők persze már nem nagyon díjazzák a magassarkút, de azért ők is találhatnak kedvünkre valót a választékban.

2.Figyelemfelkeltő

-nincs az a férfi, aki ne fordulna meg egy magassarkút viselő nő után. A férfiak imádják az elegáns, magassarkús nőket. A tűsarok mindig mély benyomást tesz a legkeményebb férfiszívre is. Bármilyen egyhangú ruhát fel tudunk dobni egy csinos magassarkúval.

3.Vékonyítja a lábat

-azáltal, hogy a tűsarok megemeli a lábat, sokkal karcsúbbá, és nőiesebbé varázsolja a bokát. Ezáltal a nő egész testtartása megváltozik, olyan királynős, és kecses lesz.

4.Önbizalmat ad

-minden nő tudja, hogy mennyire fenséges érzés egy magassarkú. Teljesen megváltozik az önmagunkról alkotott képünk, amikor belebújunk a tűsarkúba. Rögtön kihúzzuk magunk, és tele leszünk önbizalommal.

5.Bármilyen ruhához talál

-szinte bármilyen viselethez felvehetjük, legyen szó egy irodai kiskosztümről, vagy egy farmerről, a magassarkú bármihez talál. Szabadidő ruhához éppen nem szerencsés társítani, de ezenkívül bármikor feldobhatjuk az öltözetünk egy tűsarkúval.

loading...