Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 5 dolog, amit a boldog párok soha nem csinálnak – A 2....

5 dolog, amit a boldog párok soha nem csinálnak – A 2. pont döntő fontosságú!

Hirdetés

Nincs recept a boldogságra, de minden egyes dolog, amit a párkapcsolatunkban cselekszünk negatív vagy pozitív irányban képes befolyásolni a felek viszonyát. 

A pszichológusok elmondása szerint könnyedén meg lehet állapítani, hogy egy pár boldog-e együtt, csupán azáltal, hogy megnézzük, hogyan viselkednek egymással. A következőket biztosan nem teszik.

Hirdetés

1# Nem panaszkodnak a párjukról és a kapcsolatról a barátoknak és rokonoknak

Olyan természetesen nem létezik, hogy soha nem merüljön fel probléma egy párkapcsolatban, de azt semmiképpen sem a barátokkal és a rokonokkal kell átbeszélni és kianalizálni. Ha mást is bevonsz a közös gondokba, akkor elvesztheted a párod bizalmát.

Különben is, ha valami gond van kettőtök között, azt senki más, csakis ti tudjátok megoldani és nem is szabadna, hogy más beleszóljon. Semmi nem hoz közelebb két embert, mint együttes erővel túljutni a nehézségeken.

2# Nem kritizálják egymást

Nem a vicces cikizésekre gondolunk, hanem a rossz szándékú, negatív kritikákra. Ha kritizáljuk a párunkat, akkor sebet ejtünk a köztünk lévő kapcson, és ha ez rendszeresen megtörténik, akkor teljesen meg tudjuk azt semmisíteni. Meg kell találni a módját annak, hogyan viseljük el párunk számunkra idegesítő szokásait.

3# Ne a romantikus filmekből akarj tanácsokat elfogadni

Ami a filmvásznon történik, annak semmi köze a te valós életedhez. A romantikus filmeket gyakran alkotják meg úgy, hogy a női szívek saját igazságukra és vágyaikra leljenek bennük, de egy boldog párkapcsolat soha nem így működik. Mindkét fél igényeit figyelembe kell venni benne.

4# Nem kételkednek

Ahhoz, hogy valóban boldogok tudjatok lenni egymás mellett, alapvető fontosságú a bizalom megléte. Nincs kételkedés és szúrós megjegyzések, arról nem is beszélve, hogy a múlt hibáit nem hánytorgathatjuk fel, ha egyszer már megbocsátottunk miatta.

5# Nincsenek titkaik egymás előtt

A bizalom természetesen nagyon törékeny dolog, amit a legapróbb titkok is képesek megingatni. A hazugság nem fér meg egy boldog párkapcsolatban, hiszen csak romboló hatása van.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...