Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 5 csillagjegy, akik mindig megcsalják a párjukat

5 csillagjegy, akik mindig megcsalják a párjukat

Így születtek, ilyen a természetük!-mondhatnánk ezt is róluk, de még mielőtt szépen belenyugodnánk, hogy állandóan váltogatják a partnerüket, jobb, ha messzire kerüljük őket.

 

Ezekkel a csillagjegyekkel nem tanácsos szorosabb kapcsolatba kerülni.

Kos

Ha nincs meg a szükséges adrenalin, könnyen megcsalja a partnerét. Nagyon energikus, és szexuálisan is aktív, így nem túl könnyű mindig fenntartani egy számára izgalmas kapcsolatot. Az az igazság, hogy nincs sok esély arra, hogy egy életen át hűséges maradjon.


Ikrek

Még ha hűséget is esküdött, nem tudja távol tartani magát a flörtöléstől, csábítástól. Kissé bizonytalan, és kiszámíthatatlan, nagyon oda kell figyelned arra, hogy a kapcsolatotokban mindig legyen valami érdekes számára. Ha egy nagyon izgalmas személlyel találkozik, nehezen tud ellenállni, hogy ne menjen bele egy kis afférba.

Oroszlán

Szeret mindig az középpontban villogni, és partnerétől is elvárja azt, hogy királyként tekintsen rá. Ha nem kapja meg a kellő odafigyelést, nem fog túl hosszú ideig maradni a kapcsolatban. Hamar fel tudják kelteni az érdeklődését az izgalmas kalandok, és a szokásostól eltérő kapcsolatok. Éppen ezért az is előfordulhat, hogy a titkárnőjével kezd viszonyt. Nem szabad hagyni, hogy az Oroszlánnal való kapcsolatod ellaposodjon, mindig törekedj arra, hogy jól érezze magát, mert ha nem, észre sem veszed, és már odébb áll.


Skorpió

Ha egy stabil párkapcsolatban él a Skorpió, akkor igen megbízható, de, ha valami megingás van a kapcsolatban, akkor hajlamos arra, hogy más partnernél keresse a vigasztalódást. Ha egy kapcsolatban már nincs meg a számára szükséges tűz, és lángolás, akkor gyorsan keres egy kielégítőbb partnert. Titokzatos, szenvedélyes, és csábító személyiség, ezért jó, ha kétszer meggondolod, mielőtt közelebb kerülnél hozzá.

Halak

Az Ikrekhez hasonlóan a Halakban is túlcsordulnak az érzelmek. Néha úgy tűnik, hogy csendes, és kiegyensúlyozott, de valójában belül nagy érzelmi viharok dúlnak. Nagyon kreatív, állandóan szárnyal a fantáziája, éppen ezért csak olyan partnerrel képes hosszútávon megmaradni, aki ehhez biztosítani tudja a körülményeket. Ha valami nem megfelelő számára, és nem érzi jól magát a bőrében, gyorsan odébb úszik.

tudasfaja.com

loading...