Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 5 biztos jel, hogy a pasid más nővel találkozgat

5 biztos jel, hogy a pasid más nővel találkozgat

Már egy ideje furcsa érzésed van a pároddal kapcsolatban? Jól ismered őt, ezért egyértelmű, hogy valami megváltozott. Számos új viselkedést fedezel fel nála, amik eddig nem voltak jellemzőek rá, mostanában viszont egyre gyakoribbak. 

Azt hiszed, hogy van valakije, de nincsen rá sziklaszilárd bizonyítékod. A következő jelek támpontot fognak adni.

1 – Az intimitás megváltozása

Érdekes dolgokat tapasztalhat ilyenkor megcsalt fél. Gyakran előfordul, hogy a férfi elhidegül, és már egyáltalán nem vágyik közelségre és szexre addigi párjától, de az is előfordulhat, hogy kifejezetten megnő a szexuális étvágya és új pózokat, fogásokat is bevisz az ágyba, amit a szeretőjétől tanult. A hirtelen változásokra légy figyelmes.

2 – Gyanús mobilozási szokások

Eddig bármikor előtted hagyta a telefonját, előtted beszélt rajta vagy alig nyomogatta a szabadidejében, ráadásul még a képernyőkódját is tudtad, ám egyik napról a másikra változás történt. Kimegy a szobából, ha telefonál, új a képernyőkód és szinte mindig maga mellett tartja. Ha éppen pötyög és közel merészkedsz, hirtelen lezárja, oldalra teszi. Nos, érted..?

3 – A külsejével hirtelen sokkal többet törődik

Eddig nem foglalkozott különösebben azzal, hogy mit vesz fel, ám az elmúlt időszakban többet tollászkodik a tükör előtt, mint egy tini lány. A haját csak akkor vágatta le, ha már nagyon hosszú volt, de manapság kéthetente jár a fodrászhoz és új fazonokat is kipróbál. Új az illata, mert parfümöt váltott egyik napról a másikra. Talán még a kocsiját is többet mosatja.

4 – Több énidőre van szüksége

Az együtt töltött időtök leredukálódott, mert ő valahogy többet szeretne egyedül lenni. Sok előre legyártott kifogása van, és gyakran mond le megbeszélt programokat arra hivatkozva, hogy elfoglalt. Van, hogy a hétvégéket sem töltitek együtt a munkája miatt és azt veszed észre, hogy többször alszik a kanapén.

5 – A munka hirtelen nagyon fontos lett az életében

Régebben állandóan azt hallgattad, hogy mennyire leterhelő a munka és alig várja, hogy hazaérhessen hozzád. Ebben az utóbbi időben fordulat következett be, érdekes kollégákról beszél és sok-sok izgalmas és kihívásokkal teli feladatról, amelyek nagyon sok idejét elveszik és lekötik. Remek alibi egy szeretői viszonyra.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...