Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 4 csillagjegy, akit a legnehezebb meghódítani mind közül!

4 csillagjegy, akit a legnehezebb meghódítani mind közül!

Hirdetés

Ha kiszemelted az alábbi csillagjegyek valamelyikéhez tartozik, egy kissé több energia, és kreativitás lesz szükséges a meghódításához. Ne add fel, megéri, ha igazán fontos neked az illető, mindent bele!

Bika

Nagyon romantikus, és lojális személyiség, éppen ezért nehezen hiszi el, hogy az igaz szerelem egy szép napon a szerelem csak úgy kopogtat az ajtón. Azt hiszi, hogy valami óriási dolog kell történjen ahhoz, hogy őt igazán szeressék, éppen ezért az apró próbálkozásokat észre sem veszi.

Hirdetés

Vigyázz, soha ne próbáld befolyásolni, vagy irányítani, mert akkor még jobban elveszíti a bizalmát. Légy tapintatos, és várj csak nyugodtan, hagyd, hogy megérezze, hogy igazán fontos számodra.

Ikrek

Nagyon individualista, nem szereti, ha valaki irányítani, vagy kritizálni próbálja. Nem hisz nagyon a hosszútávú kapcsolatban, de, ha rátalál az ideális társra, akkor örök életében hűséges lesz hozzá. Ha szereted a kockázatos, és kalandos életet, akkor biztosan megfelelő társa leszel az Ikreknek.

Mivel a függetlenség az élete, gyorsan megszakítja a kapcsolatot azzal a személlyel, aki megpróbál beleszólni az életébe. Mindig próbáld biztosítani számára a személyes teret, és az én időt.

Skorpió

Nagyon szenvedélyes, és kiszámíthatatlan. Hatalmas páncéllal próbálja védeni a szívét, nem szívesen mutatja ki a valódi érzelmeit.

Mikor már azt hiszed, hogy eléggé ismered, és be van hálózva, akkor jössz rá valójában, hogy ő csak haverként tekint rád. Amíg eljutsz addig, hogy esetleg meg tudd hódítani, még nagyon sok csalódás vár rád.

Nyilas

Bizalmi téren nagy problémái vannak, nagyon nehezen tud őszintén megbízni bárkiben is. Nem hisz abban, hogy számára bárki is jót akar, vagy szeretettel közeledne felé. Nagyon sok türelem kell egy Nyilas csillagjegyű személy meghódításához.

tudasfaja.com

Hirdetés