Kezdőlap EZOTÉRIA 4 csillagjegy, akinek az élete az aggódásról, a szorongásról, a stresszről szól!...

4 csillagjegy, akinek az élete az aggódásról, a szorongásról, a stresszről szól! Ugye te nem vagy köztük?!

Hirdetés

Természetesen mindenki küzd néha stresszel, szorongással, hiszen ebben a rohanó világban sokszor eléggé bizonytalan minden. Azonban mindig felállunk, és megyünk tovább felemelt fejjel, bízunk benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. Van 4 csillagjegy, akik nagyon könnyen kétségbeesnek, és egész életüket az aggódás, és a szorongás jellemzi.

Ikrek

Nem igazán jellemző rá a kiegyensúlyozottság, mivel eléggé hiperaktív túl sok mindent akar egyszerre csinálni. Kapkod, elvész a részletekben, és a végén úrrá lesz rajta a pánik. Nagyon sok energiája megy el a szétszórtsága miatt, éppen ezért könnyen leterhelődik. Jó lenne, ha egy kicsit több időt szentelne magára, a lecsendesedésre.

Hirdetés

Rák

Állandóan gondolkodik, még este lefekvés után is azon pörög a feje, hogy mit kell másnap megoldania. Számos projektbe résztvesz, és mindenhol lelkiismeretesen vállalja a felelősséget, éppen ezért valósággal összeroppan a sok tehertől. Szüntelenül aggódik valami miatt.

Szűz

Nincs türelme semmihez, és emiatt könnyen kimerült, és rosszkedvű lesz. Az állandó feszült állapot következménye pedig a szorongás. Hosszasan elemez minden helyzetet, elméleteket gyárt, ahelyett, hogy inkább cselekedne.

Halak

A szorongást leginkább az okozza, hogy nem tudja, milyen véleménnyel vannak róla az emberek. Mindennek úgy fog neki, hogy előbb számba veszi a lehetséges variációkat, miket fognak gondolni mások. Mások érzéseit, hangulatait úgy szívja magába, mint egy szivacs, ezért gyakran lesz ideges, és stresszes a sok önmaga kreálta elmélet miatt.

tudasfaja.com

Hirdetés