Kezdőlap EZOTÉRIA Nem véletlenek az anyajegyed helyei, fontos üzenettel bírnak! Neked hol van?

Nem véletlenek az anyajegyed helyei, fontos üzenettel bírnak! Neked hol van?

Míg a tudomány azt mondja, az anyajegyek csupán a túlzott melanintermelés miatt alakulnak ki, egyes ősi hiedelmek azt állítják, hogy a múltbéli életünkben bekövetkezett események jelei és befolyással vannak jelenlegi személyiségünkre is. 

Tudd meg, hogy mit jelent számodra a legkirívóbb anyajegyeid elhelyezkedése.

# 1 Mellkas

Ez azt jelenti, hogy nagy és szerető szíved van és fényes jövő elébe nézel. Keveseknek van nagy anyajegye itt, de akiknek igen, azokat áthatja a szeretet és ez mindenre kiterjed a környezetükben. Önzetlen a szereteted és kifogyhatatlanul adsz. Ez nem csupán anyajegy, hanem a csodás szíved jegye.

# 2 Has

Ez azt jelenti, hogy elégedett személyiség vagy, aki hálás mindazért, amit az élet felkínál számára és legnagyobb vágya, hogy békében és harmóniában éljen a környezetével. Vidám életre vágysz, amiben sok a nevetés és nem viseled könnyen a zűrzavart.

# 3 Váll, hát

Ha a hátadon van az anyajegyed, az azt jelenti, hogy nagyon őszinte, egyenes ember vagy. Senkit nem akarsz manipulálni. Vagy elfogadsz valakit, ahogy van, vagy nem kívánsz vele kapcsolatot fenntartani. Soha nem hagynál senkit kétségek között.

Ha a válladon van, akkor az mindazt a terhet jelöli, amelyet a válladon cipelsz. Sok felelősség van rajtad, de nem egyedül kell ezzel megbirkóznod. A helyzet az, hogy csak rajtad múlik, megrogysz a súly alatt vagy mosolyogva cipeled, ameddig muszáj.

# 4 Arc

Ha itt van anyajegyed, az egyfajta sors szimbólum. Az ilyen személyek eredményesek abban, amivel foglalkoznak. Könnyen alkalmazkodnak minden élethelyzethez, abszolút biztossággal haladnak előre és végül mindig jó eredményre jutnak mindenben.

# 5 Lábak

Arra születtél, hogy haladj előre. Születésedtől fogva arra emlékeztet, hogy még hosszú utat kell bejárnod és sok dolgot meg kell még valósítanod. Talán soha nem fogsz tudni nyugodtan hátradőlni és élvezni erőfeszítéseid gyümölcsét, ha nem engeded meg magadnak ezt az örömöt.

# 6 Karok, kézfej, lábfej

Ha a karodon vagy a kézfejeden van anyajegy, az azt jelenti, hogy türelmes típus vagy, aki képes uralkodni magán. Minden alkalommal, amikor valami helytelen dolgon töröd a fejed, észbe kapsz és a másik utat választod.

Ha lábfejeden van az anyajegyed, akkor trendteremtő vagy. Olyan személy, aki lefekteti a normákat, irányt mutat és inspirálja a körülötte lévőket. Vonzod magadhoz a közvetlen embereket és szeretsz a figyelem középpontjában lenni.

tudasfaja.com

loading...