Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 33 éves voltam, amikor megjelentek az első ráncok az arcomon. A nagymamám...

33 éves voltam, amikor megjelentek az első ráncok az arcomon. A nagymamám egy hatásos receptet mutatott!

Hirdetés

Az arcon megjelenő első ráncok valóságos sokként hatnak a nőkre. Egyesek teljességgel képtelenek feldolgozni, hogy az életkor előrehaladtával teljesen természetes, hogy az ember arca ráncosodik.

 

Hirdetés

 

Ne essünk kétségbe, fektessünk hangsúlyt az arcunk ápolására, de azt ne várjuk, hogy a ráncok teljesen eltűnnek!

Az alábbi recept nagyon hatékony, simává varázsolja az arcbőrt, és nagy százalékban csökkenti a már kialakult ráncokat.

Hozzávalók:

  • 4 tojás fehérje
  • 1 citrom leveAlkalmazás:

Verjünk kemény habot a tojások fehérjéből, majd keverjük bele a citromlevet. A keverékkel kenjük be a megtisztított arcfelületünket, majd addig várjunk, amíg a maszk teljesen megszilárdul. Kb. 15-20 perc múlva mossuk le langyos vízzel az arcunk.
A tojásfehérje az egyik leghatékonyabb természetes arcápoló, ráadásul nagyon könnyen beszerezhető. Megtisztítja a pórusokat a szennyeződésektől, megakadályozza a mitesszerek és ráncok kialakulását.Ezenkívül egy nagyon hatékony gyulladáscsökkentő, és értékes tápanyagokkal tölti fel a bőrt.
A tojásos arcmaszk után közvetlenül alkalmazzuk egy gyors, banános pakolást. Egy érett banánt törjünk szét villával, majd kenjük be vele az arcunk. Hagyjuk állni 15 percen keresztül, majd mossuk le.

A banán nagyon sok tápanyagot tartalmaz, igen magas a kálium- és antioxidáns tartalma, éppen ezért gondoskodik a bőr fiatalságáról is.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés