Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 3 évig tartott a romantikus levelezés, majd ez lett a vége…

3 évig tartott a romantikus levelezés, majd ez lett a vége…

Hirdetés

A legtöbb férfinak nagy fejtörést okoz az, hogy hogyan kérje meg imádott szerelme kezét. Mindenki a lehető legemlékezetesebb, és legromantikusabb módon szeretné ezt a pillanatot megünnepelni.

Ez a fiatal ausztrál férfi egy igen különleges, és megható módját választotta a lánykérésnek. Tim sem sokkal megismerkedésük után egy kézzel írott szerelmes levelet küldött kedvesének.

Hirdetés

“Bár nem laktunk túl messzire egymástól, mégis nagyon jó ötletnek tartottuk, hogy szerelmünket, érzéseinket levelekben fejeztük ki egymásnak”-mondták a fiatalok. Három év alatt 14, kézzel írott szerelmes levél született. Azon túl, hogy minden érzésüket papírra vetették, később nagyon jó érzés töltötte el őket, valahányszor újraolvasták ezeket a leveleket. Ki ne szeretne szerelmes leveleket olvasgatni?

Timothy szerelme Candice Chatrine azonban soha nem gondolta volna, hogy ezeknek a leveleknek egy teljesen más rendeltetésük is van. A férfi ugyanis a levelek segítségével kérte meg a kezét. Tim tavaly karácsonykor kirándulni vitte Candicet, és ekkor mondta el, hogy mi is volt igazából a szerelmes levelek célja.

A lány mentem elájult, amikor Tim arra kérte, hogy olvassa össze a levelek legelső, kezdő betűjét. A 14 levél első betűjét összeolvassa ez jött ki: Will you marry me? vagyis “Hozzám jössz feleségül”?

A lány a meglepetéstől alig tudta visszatartani a könnyeit, de természetesen igent mondott a nagy kérdésre. Nem sokkal később megtartották az álomesküvőt, ahol direkt erre az alkalomra Timothy által szerzett dal is felcsendült.

Ennél meghatóbb lánykérést rég nem láttunk, igazán romantikus, és kreatív módon vallott szerelmet kedvesének ez a férfi.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés