Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 11 jel, hogy nem te vagy neki az igazi, csak belekényelmesedett a...

11 jel, hogy nem te vagy neki az igazi, csak belekényelmesedett a kapcsolatba

Hirdetés

Sajnos sokan esünk abba a hibába, hogy túl sokáig maradunk egy olyan kapcsolatban, amiről elhisszük, hogy tökéletesen jól működik, pedig korántsem ez a helyzet. Sokszor csupán az történik, hogy elragad minket a pillanat heve vagy próbáljuk nyugtatni magunkat, hogy ennél jobb úgysem létezik és észre sem vesszük azokat az egyértelmű jeleket, amik azt sugallják, hogy mennyire nincsenek helyén a dolgok.

 

Hirdetés

A következőkben azokat a jeleket vesszük listába, amelyek arra utalnak, hogy egy férfi számára nem te vagy az igaz szerelem, csupán kényelmesen csücsül a langyos állóvízben.

1# Soha nem nyílik meg igazán érzelmileg

Ha valaki igazán megérint téged lelkileg, akkor nem gondolkodsz azon, hogy miket oszthatsz meg vele és miket nem. Egyszerűen szeretnéd, hogy mindent tudjon rólad. Ha ez nem igaz rá, akkor valami baj van.

2# Állandóan volt valakije

Amikor mesél az előző kapcsolatairól, azt veszed észre, hogy soha nem volt közöttük szünet, nem volt egy olyan időszak, amikor csak magával foglalkozott volna. Az ilyen férfiak jellemzően sok figyelmet igényelnek és szükségük van rá, hogy mindig legyen mellettük valaki, még ha ez a valaki nem is az igazi.

3# Tartózkodó nyilvánosságban

Ha cseppet sem akarja kimutatni nyilvánosan, hogy összetartoztok, akkor valami nagyon nincs rendben. Persze, nem kell csókolózni egy óriási tömegben, de ha a kézfogás vagy egy szájra puszi sem kényelmes neki, akkor nem rád vágyik igazán.

4# Tartja a kapcsolatot az exekkel

Eléggé piros zászlós. Ha már túl van az exein, akkor milyen érdeklődés fűzheti még hozzájuk? Egyértelmű, hogy nem tud teljesen elköteleződni feléd, különben megtisztelne azzal, hogy a régi románcokat maga mögött hagyja.


5# Néha olyan, mintha egy idegennel lennél

Nincs is annál rosszabb, mint amikor benne vagy egy kapcsolatban és időnként összerándul a gyomrod, mert úgy érzed, valami nincs rendben. Nem tudod megmondani pontosan, hogy mi az, de néha olyan, mintha egy vadidegennel lennél együtt.

6# Csak felszínesen ismer

Azt szeretnéd hinni, hogy jól ismeritek egymást, de az igazság az, hogy nem. Természetesen ismer téged valamennyire, de a bensődet, az igazi énedet mintha nem fedezte volna fel és nem is érez indíttatást rá.

7# Kihátrál a vitákból

A párok időnként veszekednek és ez teljesen rendjén van, de vele az összetűzések olyanok, mintha a falnak beszélnél. Bármi is történjen, olyan, mintha soha nem érdekelné és legtöbbször el is vonul vagy lelép a kezdődő vita helyszínéről.

8# Nem különösebben érdekli, hogy merre tart a kapcsolat

Amikor megpróbálsz a jövőről beszélgetni, a legkevésbé sem érdekli. Teljesen kényelmesen elvan abban az állapotban, ahol vagytok és egy lépést sem kíván előrefelé tenni.

9# Több időt tölt a barátaival, mint veled

A barátokkal töltött idő teljesen egészséges egy párkapcsolatban, hiszen mindenkinek megvannak az egyéni kapcsolatai és érdeklődési körei és ezek nem feltétlen fedik egymást. Egy kis különlét pedig tudjuk, néha csodákra képes. De az, hogy ti ketten szinte soha nem töltitek együtt a szabadidőtöket, az már több, mint gyanús.

10# Soha nem feledkezik bele a pillanatba

Ha azt veszed észre, hogy soha nem képes megfeledkezni a külvilágról és nem képes csak a közösen töltött programra figyelni, akkor igazából nem érdekli az, ami kettőtök között van és nagy valószínűséggel te sem annyira, hogy csak neked szentelje a figyelmét. Gondolatban mindig elkalandozik egy olyan helyre, ami jobban érdekli.


11# Egyszerűen rosszat érzel

Nehezen tudnád megfogalmazni, hogy mi a rossz a kapcsolatban, de legbelül érzed, hogy valami nincs rendben. Valami nem úgy működik, ahogyan kellene. Ha ilyen belső megérzésed van, akkor az sajnos nagy valószínűséggel igaz is.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés