Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 11 dolog, amit a férfiak inkább szeretnek titokban tartani!

11 dolog, amit a férfiak inkább szeretnek titokban tartani!

Számtalan kutatást végeztek már a két nem közötti különbség feltárása érdekében, azonban még midig számos rejtély övezi mind a nőket, mind pedig a férfiakat. A mai napig sem tudjuk biztosan, hogy miért is különbözünk annyira egymástól.

Az alábbiakban 11 olyan rejtélyes tényt mutatunk, melyek lelepleznek egy-két dolgot a férfiak titkaiból!

1.Rémálmaikban katasztrófákról álmodnak

A montreali egyetem által végzett kutatás alapján kiderült, hogy nagy különbség van a férfiak, és a nő rémálmai között. A férfiak leginkább természetei katasztrófákról, árvízről, földrengésről, a Föld elpusztulásáról álmodnak. A nők pedig személyes konfliktusokról, az életben is problémát jelentő dolgokról álmodnak.

2.A férfiak teljesen lehajolnak, ha valamit fel kell venni a földről

A nők inkább guggolnak, míg a férfiak teljesen lehajolnak, ha valamit fel kell vegyenek a földről. Ez azért is van, mert a nők ruhája általában kényelmetlenebb, a férfiak ruhája pedig nem korlátozza őket a mozgásban.

3.A normális testsúlyú nőket szeretik

A férfiak a normális testsúlyú nőket szeretik, azokat, akik nem csontsoványak, anorexiásak, hanem teljesen egészségesen néznek ki. Úgy tűnik, kezd megdőlni az a mítosz, mely szerint a férfiak a modellekre buknának.

4.Ha egy férfi a nadrág szíjára akasztja a kezét, azt jelenti, hogy érdeklődik a nő iránt

Ha egy férfi érdeklődik irántad, abból is tudhatod, hogy a kezét a nadrágszíjába akasztja, úgy, hogy a nagyujja lefele mutasson. Ez a szokás állítólag az ókorig nyúlik vissza, akkor is viseltek övet a ruháikon a férfiak.

5.A férfiak szeretik, ha egy másik férfi bókol nekik

Ha egy férfi dicséri meg őket, vagy bókol kinézetük, képességeiket illetően, akkor nagyobb elismerésnek veszik, mintha egy nőtől érkezne a bók. Ilyenkor sokkal jobban nő az önbecsülésük.

6.A férfiak barátsága, érdekbarátság

A férfiak barátsága általában a foci, golf, lovassportok, tenisz stb. körül zajlanak, míg a nő inkább lelkiznek barátnőikkel. Ebből kifolyólag a férfiak az érdekeiket tartják szemelőtt, azzal barátkoznak, aki hasznot hoz a csapatnak.

7.Kétszer annyit esznek, ha egy nővel vacsoráznak

Felmérések szerint kimutatták, hogy ha egy férfi egy nővel vacsorázik, kétszer annyit eszik, mintha egy másik férfival vacsorázna. Úgy tűnik, hogy mindezt azért teszik, hogy imponáljanak a nőnek.

8.Az életkor előrehaladtával a bővebb ruhákat részesítik előnyben

Ruhatárunk sok mindenről árulkodik személyiségükkel kapcsolatosan. Az életkor előrehaladtával nagyban változhat a stílusunk is. A férfiakról úgy tartják, minél idősebbek, annál bővebb, kényelmesebb ruhákat részesítenek előnyben.

9.Az alkoholfogyasztás összefügg az IQ-szinttel

50 ezer svéd személyen végzett kutatás alapján arra a következtetésre jutottak, hogy azok a személyek, akiknek kisebb az IQ-szintjük, több érzelmi problémával rendelkeznek, és sokkal több alkoholt fogyasztanak. Akinek magasabb az IQ-szintjük, jobb életkörülmények között élnek, és kevesebb alkoholt fogyasztanak. Érdemes megfigyelni ezt a jelenséget.

10.A férfiak kétszer gyakrabban hazudnak, mint a nők

A nők átlagban naponta háromszor füllentenek, míg a férfiak ezt megduplázzák, vagyis hatszor torzítanak az igazságon. A leggyakoribb hazugság, amit használunk nap, mint nap “minden rendben van, nincs semmi baj”.

11.Sokkal többször nézegetik az ellenkező nemet

A férfiak, persze nem vallják be, de sokkal több időt töltenek azzal, hogy a szebbik nem után tekingetnek. Ez akkor is előfordul, ha tartós párkapcsolatban élnek, és nem feltétlenül megcsalás céljából. A nők jóval kevesebb időt töltenek a férfiak nézegetésével.

tudasfaja.com

loading...