Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI INTIMITÁS 10 ok, amiért a férfiak jobban kedvelik a 40 feletti nőket

10 ok, amiért a férfiak jobban kedvelik a 40 feletti nőket

Hirdetés

Tudjuk, hogy nem könnyű megbarátkozni a gondolattal, a mi fejünk felett is elszáll az idő. Természetesen nehéz elfogadni, hogy a testünk már nem úgy reagál  a környezeti hatásokra, ahogyan azt 20 éves korunkban tette, viszont nem szabad kizárólag a korosodás fizikai hozadékaira koncentrálni.

Lássuk, hogy mi mindenért lehetünk hálásak, amiket az évek ajándékoztak nekünk, nőknek. Ezért kedvelik a férfiak is jobban a 40 feletti nőket.

Hirdetés

1 – Elfogadják a testüket

Egy 40 feletti nőt már nem lehet megtéveszteni a szépségideálokkal, amelyet a média rá akar erőltetni. Tudja jól, hogy mit jelent nőiesnek lenni, elfogadja a testét, az erősségeire koncentrál és ki van békülve önmagával. Nem szégyenkezik a teste miatt.

2 – Képesek elhagyni a komfortzónát

Sokkal könnyebben vetik bele magukat a kockázatosabb dolgokba, hiszen tudják, hogy egy életük van és azt minél jobban szeretnék kihasználni. Nem dilemmáznak sokat, ha el kell hagyniuk a komfortzónájukat valami kecsegtető reményében.

3 – Magabiztosak

Egy idősebb nő már ismeri magát annyira, hogy nem lehet őt befolyásolni akármilyen megjegyzésekkel. Tudja mennyit ér és azt is, hogy mit vár el önmagától. A kritika meg sem hatja, hiszen magában bízik a legjobban, ha mégis, akkor abból hasznot próbál kovácsolni.

4 – Tudják, mi kell a férfinek

Az a tapasztalat, amit egy 40 év feletti nő magénak tudhat, nem hiábavaló. Tudja, hogy mire van szükséges egy férfinek szexualitás és társas támogatás terén. Tudja, hogy tetsszen egy férfinek és hogyan elégítse ki az igényeit.

5 – Őszintén megnyilatkoznak

Nem csak azt tudják jól, hogyan kell megválogatni a szavaikat és milyen módon kell egy férfihez szólni, de azt is, hogy mikor kell csendben maradni és figyelmesen hallgatni. Ezt a bölcsességet csak az évek tudják megadni.

6 – Felelősségteljesek

Tudják, hogy megvan a saját feladatuk az életben és azt minden körülmények között el kell végezniük. Soha nem könnyelműsködnek, és ezt nem azért teszik, mert kötelező, hanem mert nem is tudnának már máshogyan viselkedni.

7 – Függetlenek

Nincs feltétlenül szükségük mások támogatására, hiszen tudják jól, hogyan álljanak meg a saját lábukon. Erősek és szívósak.

8 – Tudják, mi a különbség szeretet és örömszerzés között

Nem okoz számára problémát, hogy felismerje, egy férfi csak örömszerzés céljából kerül vele kapcsolatba vagy szeretet is van a tettei mögött. Nála a taktikázás semmit nem ér, hiszen pillanatok alatt átlát a szitán.

9 – Tudják, hogy mit akarnak

Néhány kapcsolatot már a hátuk mögött tudnak és a tapasztalat segítségével már pontosan tudják, hogy mire vágynak. Kialakult bennük a letisztult kép, hogy mit tolerálnak és mit nem. Nem akarnak senkit megváltoztatni, viszont kitartanak az elképzelésük mellett.

10 – Stabilak

Már sok mindent átéltek és nem lehet őket olyan könnyen kihozni a sodrukból. Párkapcsolati gond esetén azonnal a megoldáson törik a fejüket, nem a meghátráláson és az önsajnálaton.

tudasfaja.com

Hirdetés