Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 10 jel, ami arra utal, hogy nem szerelmes, csak érzelmileg függő vagy!

10 jel, ami arra utal, hogy nem szerelmes, csak érzelmileg függő vagy!

Hirdetés

Mindannyian az örök szerelemre vágyunk, úgy érezzük, hogy enélkül az életünk mit sem ér. Nagyon fontos, hogy különbséget tudjunk tenni az igaz szerelem érzése, és az érzelmi függőség között.

Ha párkapcsolatban élünk, biztosan éreztük már, hogy nem tudnánk élni szerelmünk nélkül. De vajon a szerelem, vagy érzelmi függőség beszél belőlünk.

Hirdetés

Az alábbi 10 jel arra utal, hogy érzelmileg függő vagy!

1.Féltékenység

Ha a párod többet elmegy egy céges buliba, vagy kolléganőjével egy üzleti útra, és te ettől kiborulsz, az bizony érzelmi függőségre utal. Ha nem bírsz elaludni a féltékenységtől, és állandóan arra gondolsz, hogy biztosan megcsal. Érzelmileg függő vagy, ha azt szeretnéd, hogy minden figyelmét csak rád irányítsa.

2.Állandóan csak együtt

A kapcsolatotok előtt voltak barátaid, sokat jártál szórakozni, társasági életet éltél. Most pedig, mióta komoly kapcsolatban élsz, egyszerűen nincs rá igényed, hogy másokkal is találkozz.

3.Félsz, hogy elhagy

Állandóan attól rettegsz, hogy megjelenik a színen valaki, aki sokkal jobb nálad, és a társad ő miatta fog elhagyni. Vigyázz, mi jár a fejedben, mert tudod, a gondolatnak teremtő ereje van.

4.Függőség

Az jó, ha sok időt vagytok együtt, de amikor már egy függőség alakul ki, az semmi jóra nem vezet. Figyelj az énidőre, néha légy csak magaddal.

5.Szükséged van a jóváhagyására

Semmit nem tudsz eldönteni, vagy megcsinálni anélkül, hogy a partnered ne hagyná jóvá. A legfontosabb a te véleményed, kívánságod, és azután mérlegelhetsz a mások véleménye alapján is.

6.Megkérdőjelezed a kapcsolatot

Eszedbe jutott már, hogy nem biztos, hogy egymásnak teremtett titeket az ég? Ilyenkor jobb kilépni a kapcsolatból. Nem kell arra gondolni, hogy mit szólna a család, a barátok, az ismerősök stb.

7.Változás

Mindenkinek vannak rosszabb napjai, fura szokásai, idegesítő tulajdonságai, de, ha már többször jutott eszedbe, hogy talán boldogabb lehetnél más mellett, akkor nem biztos, hogy ez a megfelelő kapcsolat számodra.

8.Ellenőrzés

A partnered minden lépését ellenőrizni szeretnéd, és, ha ezt nem teheted meg, kiborulsz.

9.Azt hiszed, hogy nélküle nem tudnál élni

Ha azt gondolod, hogy ha a partnered nem lenne melletted, nem tudnál tovább élni, akkor jó, ha gyorsan tudatosan keresni kezded a saját életed célját.

10. Csak akkor értékelsz valamit, ha azt a partnered is értékeli

Bármit teszel, csak akkor tudsz dönteni, ha először meghallgatod a partnered véleményét az illető dologról. Ne felejtsd el soha, csak olyan dolgokat tégy, vagy szeress az életben, ami számodra szép, kellemes, és amitől jól érzed magad.

Hirdetés