Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 10-féle ölelés, ami valóban feltárja milyen a kapcsolatotok! Vigyázat, sokan rádöbbennek majd...

10-féle ölelés, ami valóban feltárja milyen a kapcsolatotok! Vigyázat, sokan rádöbbennek majd az igazságra!

A szakértők szerint legalább napi 4 ölelés szükséges ahhoz, hogy kiegyensúlyozottak, testileg, és lelkileg is egészségesek legyünk. Figyeljünk oda szeretteinkre, öleljük meg őket minél többször! Az ölelés kölcsönösen jó egyaránt annak is aki ölel, és annak is, akit megölelnek.

 

Az alábbiakban 10 öleléstípust mutatunk be!

1.Szoros ölelés

Ez az a típusú ölelés, amelyben úgy érzed, hogy már lélegzetet is alig kapsz, de még többre vágysz. Azt szeretnéd, ha még ennél is sokkal jobban ölelne.

2.Nagyon hiányoztál

Ez az ölelés leginkább a hosszútávú kapcsolatokra jellemző, nagyon meghitt. Közben úgy érezheted, hogy soha nem veszítheted el azt, ami örökre a tied kell legyen.


3.Soha ne hagyj el!

Egy veszekedés után, amikor már úgy érzed, hogy a szavaknak nincs elég ereje, ez az ölelés tökéletes lehet. Mindent meg lehet oldani vele! Annyi szeretetet tudsz adni általa, hogy az egy örökkévalóságra is elég.

4.Minden rendben van!

Semmilyen probléma nem érhet, hiszen a karjaidban megtalálom a tökéletes nyugalmat. Csak ölelj át, és mindent nehézséget elfelejtek.

5. Nem mutatta eddig ki az érzéseit egészen, de az öleléséből tudod, hogy mennyire fontos vagy számára

Egy ölelés sokszor sokkal többet jelent egy szónál. Csak meg kell ölelni az illetőt, és minden érzésedet gond nélkül át tudod adni.

6. Csók és ölelés

Szinte minden nő erről álmodik. A tökéletes romantika pillanata az, ha a nagy Ő hevesen megcsókol, és közben két karjában tart. Mindez lehetőleg egy olyan helyen történjen, ahol sokan látnak.

7.Meglepetés ölelés

Amikor párunk hirtelen megölel, amikor nem is számítunk rá egyáltalán, ez tud a legjobban esni. A nők imádják a kellemes meglepetéseket. Egy ölelés hátulról, ez lehet a legjobb meglepetés.

8.Határozottan “szeretlek ölelés”

Főleg a kapcsolat elején a párok nagyon sokat ölelkeznek. Ha valaki fontos számunkra, akkor reggeltől-estig képesek lennénk őt ölelni.


9. Intim pillanatok utáni ölelés

Az együttlét után nagyon fontos a szoros testi kontaktus, az együttlét, együvétarozás érzése. Ilyenkor még órákig tudnánk ölelni a párok egymást.

10. Elalvás előtti ölelés

A nagy szerelem idején úgy érezzük, hogy álmunkban is szeretnénk együtt lenni a párunkkal. Ilyenkor szoros ölelésben alszunk el, és előfordul, hogy reggel is így ébredünk.

tudasfaja.com

loading...