Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 10 dolog, ami teljesen megváltozik, ha összeköltözöl a pároddal!

10 dolog, ami teljesen megváltozik, ha összeköltözöl a pároddal!

Kapcsolatban élni és együtt élni, két teljesen különböző dolog. Senki nem tudja megállítani az időt. A dolgok folyamatosan változnak és ez rendjén is van. A lényeg, hogy képesek legyünk alkalmazkodni az újdonságokhoz. A párunkkal való összeköltözés egy nagy lépés és általában akkor történik meg, ha a kapcsolat már elérkezett egy olyan bensőséges szintre, amikor ez megléphető.

Íme, 10 dolog, ami határozottan megváltozik, ha két ember összeköltözik!

# 10 Romantikus vacsora

Eljárni romantikus vacsora randikra mondhatni egy rendszeres program volt nálatok, ami mindig izgalmas és szórakoztató volt. Miután azonban összeköltöztetek, a szenvedély és a romantika elkerülhetetlenül is megcsappant és olyan dolgok váltották fel a helyüket, amik nem feltétlen hasonlíthatóak romantikus randevúkhoz.

# 9 Öltözködés

A kapcsolat kezdetén mindkét fél nagy erőfeszítéseket tesz, hogy a legjobb formáját mutassa, amikor a párjával találkozik. Az összeköltözés után a megjelenés valahogy a prioritási listán eléggé hátra szorul.

# 8 Reggeli ébredés

Amikor még nem éltetek együtt, az első dolgod reggel az volt, hogy egy üzenetet küldtél a párodnak, ami általában lehető legédesebbre sikeredett. Az együtt élés során a reggeli rutin már teljesen máshogy néz ki.

# 7 A lány macskája

Amikor először átmentél a barátnődhöz, a macskája a legnagyobb ellenséged volt. Mióta együtt éltek, gyakorlatilag ti ketten elválaszthatatlanok vagytok.

# 6 A fiú barátai

A párod barátaival való találkozás a kezdetek kezdetén egy jó móka volt. Ahogy egyre jobban kezdesz hozzájuk szokni és egyre többet járnak hozzátok, már nem teszel különösebben nagy erőfeszítéseket, hogy velük bandázz.

# 5 A lány barátnői

Amikor először találkoztál velük, úgy tűnt, mintha mind tökéletesen ápolt, vonzó nők lennének. Azonban mióta együtt éltek és a lányok gyakran ellátogatnak hozzátok, megismerted a nők titkolt, slampos oldalát.

# 4 Horror film nézés

A kapcsolat elején a horrorfilm nézés egy remek szórakozás és nincs is ennél jobb módszer arra, hogy két ember szorosan összebújjon. Ha összeköltöztök, rájössz, hogy igazából nem is bírod elviselni ezeket a filmeket és nem éri meg elé ülni.

# 3 Várakozás és idő menedzsment

Egy dolog, ami soha nem fog változni az, hogy a pár egyik tagja mindig jobban odafigyel a pontosságra, mint a másik. Kezdetben ez egy aranyos negatív szokás volt, ma már tűkön ülsz, ha a párod akár 2 percet is késik.

# 2 Ruhásszekrény

Amikor ketten külön éltek, sokkal jobban odafigyelsz a rendre és még a szekrényedben is olyan rend uralkodik, amit bárki megirigyelhetne. Összeköltözés után azt sem bánjátok, ha a ruhák a szoba bármely szegletében eldobva megtalálhatóak.

# 1 Hazatérés

A legfontosabb dolog, ami megváltozik, ha egy pár összeköltözik, az a hazatérés. Előtte hosszú perceket töltöttetek azzal, hogy búcsút vegyetek egymástól, mert tudtátok, hogy hiányozni fog a másik. Összeköltözés után kéz a kézben léphettek be az otthonotokba és már csak az alvás előtti jó éjt csókkal kell elbúcsúzattok egymástól az éjszakára. Talán ez a legjobb dolog az egészben.

tudasfaja.com

loading...