Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Zsíroldó fűszerek, amiktől heti 4 kilót ledobsz!

Zsíroldó fűszerek, amiktől heti 4 kilót ledobsz!

A fűszernövényekkel csupán egyszer kell “összebarátkoznunk”, és soha többé nem tudunk majd szabadulni tőlük. Érezted már friss kapor, zsálya, citromfű, menta vagy bazsalikom jellegzetes illatát? Ezeket soha nem lehet elfelejteni. Tanuld meg, hogy melyik növény, milyen ételhez talál  a legjobban, és fogyaszd őket rendszeresen.

Milyen ételhez, milyen fűszer talál?

Bár vannak a gasztronómiában törvényszerűségek, hogy mit mivel illik társítani, a legjobb mégis az, ha az ember saját ízlése szerint kísérletezik. A fűszeres ételek azon túl, hogy számos gyógyhatással rendelkeznek, ízletesek és segítségükkel akár heti négy kilót is lehet fogyni. A lényeg, hogy az egy hét alatt intenzíven fogyassz reggeltől estig fűszeres ételeket minél nagyobb mennyiségben. A lehető legjobb, ha friss fűszernövényeket alkalmazol.

A fűszeres ételek gyorsan teltségérzettel látnak el, vagyis hamarabb jól lakunk, és kapszacin tartalmuk miatt felgyorsítják a zsírégetést. Téli időszakban az ember sokkal jobban kívánja a fűszeres ételeket, gondolj csak egy jó fokhagyma szószra, vagy egy gőzölgő mézes citromfű teára.

 Szerző: tudasfaja.com

loading...