Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Van Skorpió jegyű barátod? Ha nincs, ezért lenne fontos közel kerülni egyhez

Van Skorpió jegyű barátod? Ha nincs, ezért lenne fontos közel kerülni egyhez

Hirdetés

Manapság sokan érdeklődnek az asztrológia iránt. Miután olvastam a Skorpiók álnokságáról, elkezdtem egészen más szemmel nézni az ezen jegyben születettekre. Pedig nehezen találni megbízhatóbb embereket, mint a Skorpiók.

 

Hirdetés

A hozzá közelállókért mindenre képes, még akár önmagát teljesen feláldozni is. Éppen ezért fontos tudni, hogy a Skorpiók sosem támadnak elsőként, mindig csak válaszcsapással élnek.

Összegyűjtöttünk neked 5 okot, amik kiválóan rávilágítanak arra, miért érdemes a Skorpiókkal barátkozni. Így végre lesz valaki, akire valóban számíthatsz a nehéz időkben.

Miért érdemes a Skorpió jegyben születettekkel barátságot kötni?

1. A megbízhatóság

A Skorpiók mindig készek segítséget nyújtani másoknak. Ugyanakkor ugyanezt a magatartást várják el másoktól is, ha nekik van szükségük segítségre.

Ha barátot szeretnél, aki nem csak szavakkal, tanácsokkal segít, hanem a titkokat is képes megőrizni, akkor neked egy Skorpióra van szükséged. Ők ezenkívül mindig a szemedbe mondják az igazságok, legyen az olykor nagyon fájó is, emiatt azonban nem szabad rájuk megharagudni.

A skorpiók ki nem állhatják a pletykákat,kat, rémhíreket, és sosem pletykálnak senkiről semmit.

És ami talán a legfontosabb: a barátjukat fedezik, adódjék szinte bármilyen szituáció is.


2. Mert vicces

A Skorpió egyik fő tulajdonsága, hogy nagyon hamar fellelkesül. Ha lehetősége van a barátokkal találkozni, a Skorpió mindent megtesz a kapcsolatok ápolásáért Kijelenthetjük, ők aztán igazi party-arcok.

Ezenkívül igencsak karizmatikusak és sosem hagyják, hogy a barátaik szomorkodjanak. Ha szeretnéd, hogy a társaságnak legyen egy lelke, csak hívj meg egy Skorpiót magatok közé. Nem csak a viccmesélés nagy mestere, de a táncparkett ördöge is egyben.

3. Semmit se csinál csak úgy

A skorpiók maximalisták. Igencsak szorgalmasak és emellett mindig a tökéletességre törekednek. Maguk elé mindig nagy célt tűznek ki, és állandóan sugallják, bizonygatják, hogy bizony van miért élni ez életet.

A dicséret nem teszi lustábbá, ellenkezőleg, ezzel lehet csak igazán egy Skorpiót motiválni a munkavégzésre. Igazából a Skorpiók munkamániások. Ha megkéred őket arra, hogy tegyenek meg, végezzenek el neked valamit, azt a legmagasabb színvonalon fogják végrehajtani.

4. Feltűnésmentesek

Még az ilyen tevékeny embereknek is, mint a Skorpiók, szükségük van néha egy kis magányra. Tehát, ha egy Skorpió nem hív fel, az azt jelenti, hogy éppen pihen. Kipihen mindent és mindenkit. Az ezen égövi jegyben születettek néha szívesebben töltik az estét egy könyv mellett, vagy a TV előtt ülve, sorozatokat nézve.

Ez egyáltalán nem rossz, mert így lehetőséget nyújt a barátainak is, hogy egy kicsit pihenjenek. A Skorpiók diszkrétek és kerülik a feltűnést.


5. Eszedbe ne jusson átverni a Skorpiót!

A Skorpiónak nagyon fejlett az intuíciós és megfigyelőképessége. Amennyiben megpróbálod becsapni, készülj fel arra, hogy ez nem fog sikerülni.

A Skorpiók nagyon bosszúállóak, ezért jobb nem is próbálkozni ezzel. Főleg nem azzal szemben, akit a barátodnak tekintesz.

Amennyiben neked van Skorpió jegyben született barátod, tanácsoljuk, hogy becsüld meg. Ha még nincs, érdemes találni egyet. A legtöbb esetben nem egyszerű emberek, ez tény, de velük ebben az életben sokkal könnyebb boldogulni, mint nélkülük.

Oszd meg ezt a cikket barátaiddal, ismerőseiddel, hogy ők is megtudhassák, miért jó egy Skorpió barátot magunk mellett tudni.

KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! 

Hirdetés