Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy kártyát és választ kapsz minden kérdésedre a jövőddel kapcsolatban! A...

Válassz egy kártyát és választ kapsz minden kérdésedre a jövőddel kapcsolatban! A miénk nagyon igaz!

Válassz egyet az alábbi kártyalapok közül, majd olvasd el az elemzést, és megtudhatod, hogy mit tartogat számodra a jövő. Ha egy fontos döntés előtt állsz, akkor nagyon hasznos lehet most számodra ez a kártyajóslás.

Melyik a legszimpatikusabb kártya? Figyelj egy kicsit befele, hallgass a megérzéseidre, és döntsd el, hogy melyik az a kártya, amelyik a legjobban jellemzi most a jövőbeli döntéseidet

Készen állsz? A tartott kártya most segítségedre lesz, és nem kell tovább aggódj a jövőd miatt.

1.

Ez a kártya azt jelzi, hogy fontos szerepet játszik az életedben a mérlegelés, az összpontosítás. Nagyon közel állsz ahhoz, hogy rátalálj a belső békédre. Fontos azonban, hogy önmagadra koncentrálj, próbálj ráérezni a szíved hangjára.

Meditálj, jógázz, találj olyan tevékenységeket, melyek nyugtató hatással vannak rád bármi történjen is. Ha nagy döntés helyzet előtt állsz, próbálj becsületes, és felelősségteljes maradni.

2.

Életed olyan szakaszához érkeztél el, amikor inkább a befele fordulást részesíted előnyben, hiszen van pár olyan dolog, amit mindenképp szeretnél megoldani.

Számos tapasztalattal, és bölcsességgel fogsz gazdagodni, és nem leszel magányos sem. Csupán, eljött az idő, hogy egy kicsit jobban megismerd magad.


Ne foglalkozz a kritikákkal, és ne tegyél csak azért meg dolgokat, mert “úgy illik”. Most kezdődik számodra a különleges lelki utazás, mely által sokkal jobban megismered önmagad.

3.

Az élet sokszor kiszámíthatatlan akárcsak a szerencsekerék, hiszen megpörgeted, és nem lehet tudni, hol áll meg. Vedd észre, hogy te tudod befolyásolni az életed, alakítsd úgy a dolgokat, ahogy számodra megfelelőek.

Ha már rég nem történt semmilyen csoda az életedben, akkor tudnod kell, hogy itt az ideje lépned, mert nem jó úton haladsz. Add át magad a változásoknak, hiszen valami csodálatos dolog fog történni most az életedben. Légy nyitott!

tudasfaja.com

loading...