Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Válassz egy kártyalapot, és megtudhatod, mit tartogat számodra a szerelem!

Válassz egy kártyalapot, és megtudhatod, mit tartogat számodra a szerelem!

Hirdetés

Mindannyian kíváncsiak vagyunk arra, hogy mire számíthatunk a párkapcsolatunkban, ránk talál-e az igazi, vagy egészen biztosan nem csal meg a párunk. Ha téged is izgat, hogy mi vár rád a szerelemben a közeljövőben, akkor húzz egy kártyalapot.

Csupán a megérzéseidre hallgass, figyelj befelé, és válassz egy kártyát az alábbi 3 lap közül. Azt válaszd, amelyiket a szíved diktálja, és ebből tudni fogod, hogy mi vár rád a szerelemben!

Hirdetés

1. Tarot XI. – Az Erő, A Vágy

Ne rejtsd el többé az ösztöneidet, nézz szembe velük, és szelídítsd meg őket. Ha ezt meg tudod tenni, akkor a tudatosság, és a mély érzések harmóniát teremtenek benned. Élvezd az életet, engedd meg magadnak a felszabadultságot, és a boldogságot. Ne görcsölj, légy egy kicsit jobban önmagad, add át magad a szenvedélynek, és az érzékenységnek.

2. Tarot XIV. – A Művészet, Az Egyensúly

Kiegyensúlyozottságról, harmóniáról és szeretetről árulkodik ez a kártyalap. Nem csak önmagaddal, de a környezeteddel is igyekszel harmóniában élni, de persze azért neked is vannak félelmeid. Hunyd be a szemed, és képzeld el, hogy mi az, amitől félsz, öleled magadhoz jó szorosan, és engedd el. Ezután töltekezz fel pozitív energiával, és add át magad annak a szeretetnek, ami rád vár, és, amit méltán megérdemelsz.

3. Tarot XVII. – A Csillag

Olyan esemény következik az életedben, amely hosszútávon boldogságot fog jelenteni. Lehet, hogy még egyelőre nem látod a kanyargós út végét, de utólag majd, ha visszatekintesz, nagyon jól fognak körvonalazódni az összefüggések. Bízz egy kicsit jobban magadban, és nézz reménykedve a jövő felé. Ha mindent megteszel azért, hogy jól alakuljanak a dolgaid, akkor többé nem kell aggódnod semmi miatt.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés