Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy ablakot és deríts fényt a valódi személyiségedre

Válassz egy ablakot és deríts fényt a valódi személyiségedre

A szemünk ablak a világra. A saját perspektívánktól függ, hogy mit látunk meg benne és mit nem. Mindannyian más szögből ítéljük meg a dolgokat és ez határozza meg a személyiségünket a leginkább.

A követező teszt éppen ezt veszi alapul és segít fényt deríteni arra, hogy milyen személyiség vagy valójában, aszerint, hogy melyik ablak számodra a legszimpatikusabb.

1# Ablak

Nagyon merész típus vagy, aki nem riad vissza attól, hogy a kezébe vegye az élete irányítását. Ha most még nem, egy napon biztosan saját üzletbe kezdesz, amely lehetővé teszi számodra, hogy magad rendelkezhess az időddel. Nagyon szeretetteljes vagy a kapcsolataidban.

2# Ablak

A család és az otthon számodra a legfontosabb és neki szenteled az időd nagy részét. Semmi nincs, ami boldogabbá tudna tenni, mint az otthonod nyugalma és békéje. Éppen ezért ideális édesanya vagy édesapa válik belőled.

3# Ablak

Szükséged van rá, hogy meghúzhasd a határvonalat, így megjelölve mások számára függetlenségedet. Szigorúan kitartasz a meggyőződéseid mellett. Fontos, hogy megtanulj rugalmasabb lenni a kapcsolataidban és nem ítélkezni olyan könnyen mások felett.

4# Ablak

Veleszületett romantikus vagy. Az érzékenységednek és a hatalmas képzelőerődnek köszönhetően magasan szárnyalsz és képes vagy élvezni az élet minden egyes részletét, a legapróbbakat is.

5# Ablak

Szeretsz naprakész lenni a legújabb trendeket, a legfrissebb híreket és pletykákat illetően. Szomjazod az új tapasztalatokat és a kihívásokat. Nem biztos, hogy belőled válik a legjobb pár, de az biztos, hogy izgalmas barát vagy.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...