Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Új hajtrend tarol idén ősszel a nők körében! Neked hogy tetszik?

Új hajtrend tarol idén ősszel a nők körében! Neked hogy tetszik?

Hirdetés

Nagy divatja volt az elmúlt években a különféle izgalmas festési módoknak. A balayage és az ombre biztosan senkinek nem ismeretlen kifejezés, és ha nem is vállalta be, eljátszott a gondolattal, hogy milyen volna ha…

 

Hirdetés

Bár valóban nagyon mutatós frizurák készültek ilyen technikákkal, az idei őszi hajtrend sokkal inkább a fazonokról, semmint a színekről fog szólni.

Természetesen egy jól megválasztott festési módszer szépen fel tudja frissíteni a hajat és a külsőt, egy új fazon mindent visz. A következő 3 hajtrend lesz a legkedveltebb a hölgyek körében és a legjobb bennük, hogy közülük legalább egyet mindenki tud választani magának.


Ha vékony szálú a hajad

Ha szeretnél egy kis életet lehelni a frizurádba és dúsabb hatást elérni, akkor vágasd le vállig érőre vagy annál egy kicsit rövidebbre. Elegáns és egyben laza is, fiatalossá varázsolja a külsőt és a vékony szálú hajak legjobb barátja. A hajszín nem befolyásoló tényező.

A frufruk kedvelőinek
Laza hullámok és tépett frufru – tökéletes kiegészítője lesz az őszi szettednek, ha te is szívesen hordasz frufrut vagy elgondolkoztál már rajta, hogy szeretnél vágatni magadnak.

Természetes hatású hullámok
Bármilyen alkalomra, bármilyen arcformához bátran ajánljuk. Egyszerű elkészíteni és egyből élettel telibbé varázsolja a hajat. Egy kis újdonság sosem árt.

A következő videóban megnézheted, hogyan készítheted el legegyszerűebben a laza hullámokat egy hajvasaló és egy csipesz segítségével:

tudasfaja.com

Hirdetés
loading...