Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI CSAJVILÁG Tíz lenyűgöző frizura, ami minden alkalomra a legjobb választás lehet! Mentsd el...

Tíz lenyűgöző frizura, ami minden alkalomra a legjobb választás lehet! Mentsd el ezeket az ötleteket!

Hirdetés

A női nem minden képviselője nap, mint nap szeret izélésesen megjelenni, főleg az emlékezetes napokon, mint a ballagás, vagy az esküvő. Néha egy nő szépségét a jól megválasztott smink sem emeli ki annyira, mint amennyire kihangsúlyozza azt egy elegáns frizura. Ízléses frizura a siker kulcsa.

 

Hirdetés

Különös frizurák

A külsődet sokszínűvé teheted egy szép frizurával, ami minden megjelenésed alkalmával lenyűgözi barátaidat és ismerőseidet! Kísérletezz és légy változatos a külső megjelenésedben.

A Bidista.com szerkesztősége összeállított egy videó és fénykép gyűjteményt, melyek segítségével kiválaszthatod a neked megfelelő frizurát, ami minden nehézség nélkül elkészíthető.

1. Itt és most: meríts ötletet és kísérletezz!

2. Gyengéd és romantikus. Az ilyen frizurával a randevú biztos siker!

3. Hosszú hajúaknak igazi kincs!

4. Ezek közül bármelyik is a tiéd – minden tekintet rád irányul!

5. Vedd mintaként és mindenkit lenyűgözöl a munkahelyeden.

6. Ezek a frizurák olyanok, mint a művészi alkotások.  Valószínűleg ez otthon nem megvalósítható, de el tud mozdítani téged abba az irányba, hogy a fodrászoddal egy emlékezetes ünnepi frizurát készíttess.

7. Itt találtam meg a hozzám illő variációt…

Mostantól már nem kell azért izgulnod, hogy mikor lesz időpont a fodrásznál. Egy kis gyakorlást követően, ilyen szép frizura általad is elkészíthető. Gyors és egyszerű a hétköznapi életben, az ünnepiek pedig esküvőre és estélyre.

Meríts ötletet, válaszd ki az alkalomhoz illőt és készítsd el. Szépnek és elegánsnak lenni  egyszerű, ha használod az alkotóképességedet!

Mesélj ezekről az apró praktikákról a barátaidnak! Szépség megmenti a világot!

Forrás:blogmania.hu

Hirdetés