Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Titkos házi botox pakolás – Csak 2 összetevő és nem hiszel majd...

Titkos házi botox pakolás – Csak 2 összetevő és nem hiszel majd a szemednek

Hirdetés

A botox egyike azoknak a szépségipari beavatkozásoknak, amelyek rendkívül népszerűek napjainkban.

 

Hirdetés

A botulinum toxin injekció gátolja a ráncokért felelős izmok ingerületátvitelét, ezáltal kisimítja a barázdákat és fiatalosabbá teszi a bőrt. Most azonban egy új trend terjed a TikTokon, amit a közösségi oldalon „házi botoxként” emlegetnek, állítólagos hatásáért.

A #flaxseedbotox hashtaggel több tízmillió ember számára vált érdekessé ez az új trend. A házi keverék meglepően egyszerű, mindössze két olcsó összetevőből áll: lenmag és víz. A recept lényege, hogy forraljunk fel vizet, adjunk hozzá néhány kanál lenmagot, majd szűrjük át az egészet egy vékony konyharuhán.Az így elkészült zselét aztán az arcra kell kenni, és hagyni megszáradni, vagy óvatosan megszárítani a hajszárító hideg fokozatával. A TikTok felhasználók nagyon lelkesek a módszerrel kapcsolatban, és nemcsak azért, mert a bőr gyönyörűen sima lesz tőle, hanem azért is, mert a zselé rákeményedik a bőrre, alig lehet tőle mozgatni az arcot.

Fontos azonban megjegyezni, hogy ez a házi botox nem érheti el ugyanazt a hatást, mint az orvosi injekció. Mindazonáltal a lenmag gazdag omega-3 zsírsavakban, E-vitaminban és antioxidánsokban, amelyek segítenek hidratálni, táplálni és feltölteni a bőrt.Mélyen hatol a bőrbe, így segít simábbnak, feszesebbnek látszani, és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt még a pattanások ellen is hatékony.

A TikTok már számos furcsa és különleges szépségtrükköt elterjesztett, de ez a házi botox keverék valóban hatásosnak tűnik, és érdemes lehet kipróbálni, ha gyorsan szebbé szeretnénk tenni a bőrünket.@sylvia Replying to @user2023 ♬ original sound – Sylvia

Hirdetés