Kezdőlap EGÉSZSÉG DIÉTA ÉS FOGYÁS Testünkön lévő 4 “mágikus” pont, ami beindítja az anyagcserét és elindul a...

Testünkön lévő 4 “mágikus” pont, ami beindítja az anyagcserét és elindul a fogyás!

Tudtad, hogy van a testeden 4 olyan mágikus pont, ami képes felturbózni az anyagcseréd és ezáltal gyorsabb fogyást is elérhetsz?!

Az alábbi 4 pontot masszírozd lágyan és megismerheted ennek a reiki módszernek a csodálatos hatását! Ha szeretnéd magad bomba formába hozni és ehhez inkább választanád a természetes utat, mint a “mesterségest”, akkor ezt a cikket neked írták!

Kapcsolódó bejegyzés, a címre kattintva új oldalon megnyitható az írás: Csodát tesz, ha füled bizonyos pontjait masszírozod

1.Arc

A képen látható pont az egyik legerőteljesebb étvágyszabályozó a testünkön. Pontosan az orr és a felsőajak között található, középen. A pont masszírozásával csökkenthetjük az étvágyat, de egyéb, gyógyító hatása is van. Akut derékfájás esetén a pont nyomkodása csökkenti a fájdalmat és növeli a mobilitást. Ha valaki elájult, vagy rosszul van a környezetedben, szintén segíthetsz neki ismét magához térni, ha ezt a pontot masszírozod.

Naponta kétszer öt percig, gyengéden lehet az akupresszúrát elvégezni ezen a területen.

press-these-4-points-on-your-body-to-accelerate-your-metabolism-and-lose-weight-fast-face-523x600-523x600

2. Kar

Fokozza a bélműködést a behajlított kar felső részén található pont masszírozása. Az általam fordított cikk olyan orvosi hivatkozást is említ, ahol 15 férfi bélműködését vizsgálták az akupresszúra alkalmazását követően és a fenti tényt a vizsgálat is alátámasztotta.

Enyhén nyomkodd ezt a pontot, nagyon hamar, nagyon gyors bélmozgást eredményez, ami segíti a tisztulást és a gyorsabb anyagcserét is.

press-these-4-points-on-your-body-to-accelerate-your-metabolism-and-lose-weight-fast-arm-600x428-600x428

3. Láb

A közvetlenül a térd alatt négy ujjnyira található pont az egyik legtöbbet használt akupresszúrás pontot takarja. A “hosszú élet” pontjának is nevezik, masszírozásával kilókban mérhető fogyás is tapasztalható.

press-these-4-points-on-your-body-to-accelerate-your-metabolism-and-lose-weight-fast-leg-600x563-600x563

4. Fül

A fül a képen látható pontjának három percen át tartó gyengéd masszírozásával csökkenthető a stressz, oldódik a feszültség és csökken a pulzusszám is. A hüvelykujjaddal végezd a masszírozást és egyszerre az egyik füledet kezeld, a három perc után folytasd a másikkal.

A fül köztudottan az egyik legerősebb akupresszúrás felület, csakúgy, mint a talp vagy a tenyér, az egész testet letérképezi.

press-these-4-points-on-your-body-to-accelerate-your-metabolism-and-lose-weight-fast-ear-600x548-600x548

loading...