Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Telepátia, a hetedik érzék! 3 gyakorlat, ami segít felszínre hozni ezt a...

Telepátia, a hetedik érzék! 3 gyakorlat, ami segít felszínre hozni ezt a képességed!

Hirdetés

Sok embernek volt része már élete során telepatikus pillanatokban. Ha például a semmiből eszünkbe jut valaki, és az illető megjelenik az utca túloldalán, vagy két személy ugyanazt a gondolatsort kezdi egyszerre mondani, na ez a telepátia.

Egy férfi erős késztetést érzett, hogy menjen haza a munkából. Nem tudta miért, de úgy érezte, hogy haza kell menjen. Kicsit mérges volt, hiszen akkor most kiesik egy munkanapja, de mégis hazament.

Hirdetés

Otthon, a testvére nyitott ajtót, és közölte a férfival, hogy a feleségét elütötte egy autó, és nagyon kritikus állapotban van. A férfi megérezte, hogy haza kellett menjen, és ez egyáltalán nem volt véletlen…

A telepátia két személy között hangok, és érzékszervek használata nélküli összeköttetés.

Teszteljük a telepatikus képességünket!

  1. Rajz telepátia! Kérjük meg egy barátunkat, hogy menjen át a szomszédos szobába, majd rajzoljunk valamit. Ezután kérdezzük meg őt, hogy szerinte mit rajzoltunk abban a pillanatban. Ez a gyakorlat nagyon sok ember esetében jól működik.
  2. Telepatikus találkozás. Kérjük meg egy barátunkat, hogy “telepatikusan” hívjon fel telefonon, a nap bármelyik órájában. Nem kell konkrétan hívjon, csak gondoljon arra, hogy most hívna. Legyen nála rólunk egy kép, amikor hívni készül. Jegyezze fel az időpontot, hogy mikor készült felhívni. És mi is írjuk le egy lapra, hogy mikor gondoltunk arra, hogy fel fog hívni. A nap végén, vagy másnap hasonlítsuk össze a két időpontot. Meg fogunk lepődni az eredményen. 
  3. Láthatatlan jelzés. Ha egy kávézó teraszán, váróterembe, vagy vendéglőben ülünk, és éppen távozni készül egy mellettünk ülő személy, miután elment erősen gondoljunk arra, hogy vissza fog térni. Pár másodperc múlva, ha a megfelelő személyt választottuk ki, nyílni fog az ajtó, és bejön az illető. Egyes emberek sokkal érzékenyebbek a telepatikus dolgokra.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés