Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK Tegyél egy növényt a wifi mellé, megdöbbensz majd azon, ami történik!

Tegyél egy növényt a wifi mellé, megdöbbensz majd azon, ami történik!

A wifi egy olyan forradalmi technológia, ami manapság szinte minden házban, irodában megtalálható. Többen a fizetendő díjak megspórolása miatt és a kényelmesebb internetezés miatt használják.

 

 

 

 

 

Annak ellenére, hogy egy nagyszerű technikai eszközről van szó, a tudósok és a kutatók bizonyították radioaktív hatását, és azt, hogy mennyire negatívan befolyásolja az egészségünket. Pontosabban 34 tudományos vizsgálat támasztotta eddig alá biológia kísérletekkel a sugárzás hatását. Ide kötik többek között a fejfájás, az alacsony szexuális inger, valamint a stressz okát.

Egy Dániában végzett kísérlet alatt bizonyítható volt, hogy a növények is elpusztulnak közvetlen környezetükben. Gondoljunk csak bele, ha a növények meghalnak, hogyan hat akkor ránk?

Wifi - 09 Mar 2010

A diákok hat tálca kerti zsázsát (Lepidium sativum) helyeztek el egy sugárzás nélküli szobában, és hat tálcával ugyanabból a növényből egy olyan helyiségbe, ahol két wifi-router is működött (számításaik szerint a két router sugárzása megegyezik egy mobiltelefonéval). Ezt figyelték 12 napon keresztül, dokumentálva a változást fotókkal is. A végeredmény pedig magáért beszél, a router közelében levő növények egyáltalán nem nőttek, vagy elpusztultak.

A kísérlet egy helyi iskolai tudományos versenyen is nyert, de világszerte felkeltette tudósok érdeklődését. A svédországi Karolinska Intézet meg akarja ismételni azt professzionálisan ellenőrzött körülmények között.

 

Szerző:tudasfaja.com

loading...