Kezdőlap EGÉSZSÉG Tedd minden este a talpadra ezt a tapaszt és kiűzheted a testedben...

Tedd minden este a talpadra ezt a tapaszt és kiűzheted a testedben lévő méreganyagokat!

Hirdetés

A szervezetünkben nagyon sok méreganyag halmozódik fel az évek során. Sajnos ezt leginkább már csak akkor érzékeljük, ha beköszönt az életünkbe egy-egy betegség. Addig bizony sokan hallani sem akarnak a méregtelenítésről.

 

Hirdetés

 

A szervezetünkben jelenlevő méreganyagoktól rendszeresen meg kell szabadulnunk. A betegségek kialakulásakor gyakran már nem tudunk annyi méreganyagtól megszabadulni, hogy újra teljes mértékben egészségesek lehessünk. Éppen ezért méregtelenítsünk rendszeresen.


Nincs olyan szervezet, amely ne tartalmaznak méreganyagokat, hiszen ezek nap mint nap körbevesznek minket. Bekerülnek a táplálékainkkal, a vízzel, a levegővel, a kozmetikumokkal, tisztítószerekkel stb.
Az alábbi méregtelenítő módszer nagyon egyszerű, és hatékony. Már egyszeri használat után láthatjuk, hogy milyen sok méreganyagtól szabadultunk meg.

Hozzávalók:  • 1 közepes hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • egy régi zokni
  • sebtapasz

Alkalmazás:

Vágjuk apróra a hagymát, és a fokhagymát, majd pároljuk tíz percen keresztül egy kevés vízben. Hagyjuk húsz percet állni, míg kihűl, majd tegyünk a pépes masszából egy kanálnyit egy darab gézre, majd ragasszuk fel a talpunkra. Tehetünk erre a pakolásra még egy nejlondarabot is, hogy ne ázzon át, majd húzzunk fel egy zoknit.

Maradjunk így egy éjszakán át, reggel távolítsuk el a kötést, és nézzük meg, hogy mennyi méreganyag távozott a szervezetünkből. Havonta egyszer legalább alkalmazhatjuk ezt a módszert.
Utána sokkal egészségesebbnek, és energikusabbaknak fogjuk érezni magunkat, és a betegségek is jobban el fognak kerülni.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés