Kezdőlap EGÉSZSÉG Tartsd szinten a vércukorszinted tojás és ecet segítségével! Mutatjuk hogyan!

Tartsd szinten a vércukorszinted tojás és ecet segítségével! Mutatjuk hogyan!

Általános egészségügyi állapotunkat nagymértékben befolyásolja az életmódunk, és az étrendünk is. Figyeljünk oda magunkra, ne csak akkor kapkodjuk a fejünk, amikor már kialakult egy betegség.

A környezeti hatások, a feldolgozott, és adalékanyagokkal teli élelmiszerek, a mozgásszegény, stresszes életmód számos betegség kialakulását eredményezheti.

Próbáljunk meg tudatosabban élni, figyeljünk oda arra, hogy mit eszünk, mit iszunk, és mennyit mozgunk. Gyakran csak egy rutinellenőrzésen derül ki, hogy túl magas a vércukorszintünk. Hogy ezt elkerüljük, fogyasszuk rendszeresen az alábbi természetes gyógymódot.

Hozzávalók:

  • 1 tojás
  • ecet

Alkalmazás:

Főzzük keményre a tojást, majd hámozzuk meg. Törjük össze egy villával, öntsünk rá ecetet, és hagyjuk állni másnapig. Reggel együk meg a tojást, majd igyunk meg egy nagy pohár langyos vizet. Ismételjük meg néhány napig ezt a kezelést, és vércukorszintünk teljes egészében normalizálódni fog.

Nagyon egyszerű módszer, de érdemes kipróbálni annak érdekében, hogy ne kelljen később marékszámra szednünk az orvosságokat.

Szerző: tudasfaja.com

loading...