Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Szilveszter éjjelén halt meg a lányuk, de 40 perccel később furcsa dolog...

Szilveszter éjjelén halt meg a lányuk, de 40 perccel később furcsa dolog történt!

2013. december 31-e egy olyan nap volt Ruslan és Anastasia Odonec életében, amit soha nem fognak elfelejteni. Éppen szilvesztert ünnepeltek a gyerekeikkel, barátaikkal és szüleikkel az új házukban. Az Odonec házaspár szerint ez a ház kitartó munkájuk eredménye és valóságos földi mennyországban érezték magukat.

 

A történet azonban percek alatt tragikus fordulatot vett. Miközben a konyhában voltak, az újévi ételt készítették elő és távolról figyelték a gyerekeiket, az 5 éves Radomirot és a 3 éves Alesyát, miközben egy idősebb unokatestvérrel játszottak. Hirtelen nagy csendre lettek figyelmesek. Nem hallották Alesya csengő nevetését.

Ruslan kétségbeesetten keresni kezdte. A ház összes szobájába bement, legvégül pedig a játékterembe. Ott találta a kislányt a medence alján fekve mozdulatlanul. Azonnal a vízbe ugrott és kiszedte a kislányt, majd a padlóra fektette. Nem lélegzett.

Anastasia is megérkezett és amint meglátta a lányát, eszméletlenül összeesett a földre. A nagyszülők mentőautót hívtak, míg Ruslan megpróbált újraéleszteni Alesyát. Nem volt gyakorlata az elsősegélyben, csak megpróbálta azokat a fogásokat, amiket a tévében látott. Nyomást gyakorolt a kislány mellkasára és megpróbálta szájon át lélegeztetni.

10 perccel később megérkeztek a mentősök, átvették Ruslantól a kislányt és folytatták az újraélesztést. Pár perccel később a kislányt halottnak nyilvánították. Ruslan könyörgött, hogy tegyenek meg mindent, de ők már kiállították a jegyzőkönyvet.A fiatal édesapa egyszerűen nem tudta elfogadni a tényt, hogy a kislánya meghalt, leereszkedett hozzá és tovább fojtatta az újraélesztést. Levegőt fújt a tüdejébe és nyomta a mellkasát.

Hirtelen enyhe szívverést érzett. Azután, hogy 40 perccel azelőtt holtan szedte ki a kislányt a vízből.

A mentősök nem akarták elhinni, hogy fél órával azután, hogy a kislányt halottá nyilvánították, újra elkezdett lélegezni. Alesyát azonnal kórházba vitték, mert kómába esett. Az orvosok napokig küzdöttek azért, hogy életben tartsák.

A legnagyobb sokk után Alesya állapota stabilizálódott. Moszkvában egy különleges klinikára vitték, ahol a legmodernebb kezeléseket kapta. Két héttel később felébredt, de az orvosok attól tartottak, hogy nem fog teljesen felépülni, és félelmeik bebizonyosodtak: Alesya nem látott, nem tudott beszélni vagy mozogni.Ezek után Alesya újra meglepte a körülötte levőket, hiszen néhány héten keresztül olyan eltökéltségről tett tanúbizonyságot, melynek nyomán lassan újra beszélni kezdett, végül visszanyerte a látását és megtette az első lépéseit.

Bár egy kis időbe tellett, de Alesya végül teljesen felépült.

loading...