Kezdőlap EGÉSZSÉG Székrekedés, gyomorfájás, puffadás gyötör? Nyomd meg ezt a pontot és 1 percen...

Székrekedés, gyomorfájás, puffadás gyötör? Nyomd meg ezt a pontot és 1 percen belül megszűnik a probléma!

Ha te is gyakran tapasztalsz étkezések után, vagy mindenféle ok nélkül székrekedést, puffadást, vagy gyomorfájást, de nem szeretnél minden alkalommal gyógyszerhez nyúlni, akkor ez a gyógyító módszer megoldja a te problémád is!

Székrekedés

A székrekedés – vagy hétköznapibb nevén szorulás – egyike a leggyakoribb panaszoknak, amely igen sok embert érint, különösen az idősebbek körében. Franciaországban tízmillió ember szenved székrekedésben, Németországban a lakosság 30%-a, Magyarországon majdnem a fele. Az elmúlt években a statisztikusok szerint növekedett a székrekedésben szenvedő emberek száma.

Gyomorfájás

A gyomortájék jellemző tünete lehet a fájdalom. Az emésztési zavar olyan általános elnevezés, amit akkor használunk, ha evést követően gyomorégés vagy gyomortáji fájdalom, émelygés, hányinger vagy puffadás jelentkezik. Ezeket a tüneteket valójában a bélrendszer bármely részének elégtelensége okozhatja, bár a tünetek miatt leggyakrabban a gyomrot magát (vagy a májat) szokták okolni az emberek. Az emésztési zavar orvosi neve diszpepszia.

Puffadás

A puffadás nem más, mint egy szubjektív érzés, panasz, melyet a belekben történő gázfelhalmozódás okoz. A gáz feszíti a beleket, a has felpuffad, s valójában ezt érezzük. A belek gáztartalmának 20-60%-át a lenyelt levegő (nitrogén és oxigén) képezi.

Íme a módszer, ami 1 percen belül akár mindhárom problémát megszünteti!

A képen látható területen kezdjünk el kissé erőteljesebb, körkörös mozdulatokkal masszázst végezni, amit körülbelül egy percig végezzünk. Ez alatt az idő alatt lélegezzünk mélyeket és koncentráljunk a hasra. A gyakorlat befejezését követően kevesebb, mint egy percen belül enyhülni fog a fájdalom, ami hamarosan teljesen meg is szűnik.

Szerző: tudasfaja.com

loading...