Kezdőlap EGÉSZSÉG Sárgarépa levet ivott 8 hónapon keresztül mindennap, nem fogod elhinni mi történt

Sárgarépa levet ivott 8 hónapon keresztül mindennap, nem fogod elhinni mi történt

Miután egy asszony 8 hónapig fogyasztotta napi rendszerességgel a sárgarépa levét, őrületes felfedezést tett.

 

Anna Cameron egy gyermekkönyv szerzője, 2012 -ben vastagbélrákkal lett diagnosztizálva. 2012 júniusában belépett a rákos megbetegedés harmadik szakaszába. Innen már csak egy szakasz van a végstádiumig. Ekkor elvesztette a férjét, aki meghalt tüdőrákban.  Az orvosai el akarták kezdeni nála is a kemoterápiát, de ő elutasította, hiszen a férje is ugyanezt az utat járta be, és meg is halt.

2012 végére már áttétet képzett a vastagbélrák, és ráment az egyik tüdejére is. Ennek ellenére továbbra sem volt hajlandó kemoterápiát alkalmazni, hiszen jól tudta, hogy az legyengíti a szervezetét, és akkor a rák győz.

Ő elolvasott egy történetet egy bőrrákos emberről, aki az interneten publikálta a sztoriját. Naponra 2,5 kg sárgarépa levét fogyasztotta el, aminek köszönhetően teljesen meggyógyult  bőrrákból.

Ez a nő is ugyanezt a kúrát kezdte el, és 8 hét után az orvosi lenyűgöző változásokat tapasztaltak. A meglévő rákos sejtek csökkenni kezdtek, és nem terjeszkedtek tovább a szervezetében.4 hónap után a daganatok elkezdtek visszazsugorodni, és a szövetek is normálisan működtek. A nyolcadik hónap végére a tomográfiai vizsgálat szerint a rák teljesen eltűnt.  Ez egy hatalmas rejtély, de a sárgarépa nagyon gazdag természetes növényvédő szerekben, amelyek daganat ellenes tulajdonságai ismertek szűk látókörben. A karotin pedig megakadályozza a tumor tovább terjedését. Ezek utána Ann írt egy könyvet a sárgarépa rákgyógyító hatásáról.

Jelenleg ezeknek az állításoknak a tudományossága nem alátámasztott, de információértéke kétségtelenül lehet! Neked mi a véleményed?

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Senkit sem buzdítunk arra, hogy az orvosi kezelés helyett alá nem támasztott házi módszereket alkalmazzon. Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti. Jó egészséget kívánunk! 

loading...