Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Varázslatos recept, ami 2 perc alatt megszabadít a megereszkedett szemhéjtól!

Varázslatos recept, ami 2 perc alatt megszabadít a megereszkedett szemhéjtól!

Az öregedés és sok más befolyásoló tényező változással vannak a megjelenésünkre. Ahogy telnek ugyanis az évek, arcunkon elkezdenek megjelenni a ráncok, bőrünk elveszíti a rugalmasságát és feszességét, elkezd megereszkedni.

 

Az öregedés első jelei mindig a szem környékén jelennek meg elsőként. A szem körüli izmok meggyengülnek, a kollagén termelése pedig fokozatosan csökkenni kezd, ami ráncok kialakulását okozza. A szemek duzzadttá válhatnak, sötét karikák jelenhetnek meg, ami még idősebbé tesz minket, mint amilyenek valójában vagyunk. Ez egy természetes folyamat, mégis sok embert zavar és mindent megtesz annak érdekében, hogy elkerülje, megelőzze ezt.

Ha szeretnéd drága kozmetikai termékek és beavatkozások nélkül kisimítani, megemelni és feszessé varázsolni a felső szemhéjad, akkor ez a fillérekbe kerülő varázslatos recept a segítségedre lehet ebben!

Semmi másra nincs szükséged, mint:

  • 1 tojás fehérje
  • 1 fültisztító pálcika

A használat nagyon egyszerű, válasszuk ketté a tojást és a fehérjét kissé kavarjuk fel. Mártsuk bele a fültisztító pálcikát és a megtisztított szemhéjat kenjük be vele. Közben tartsuk csukva a szemeinket, egészen addig, amíg teljesen meg nem szárad a tojásfehérje a szemhéjunkon. Ez körülbelül 2 perc lesz.

Nyissuk ki a szemünket és nézzünk tükörbe! A szemhéjunk olyan lesz, mintha soha nem lett volna nyoma a megereszkedésnek, ráncosodásnak. Akár sminkelés előtt is alkalmazható. Rendszeres használatával jelentős változásokat érhetünk el!

Szerző: tudasfaja.com

loading...