Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Ő itt Daisy, aki egy tűzvészben elvesztette 7 kölykét. Enni sem volt...

Ő itt Daisy, aki egy tűzvészben elvesztette 7 kölykét. Enni sem volt hajlandó, majd megismerte az árván maradt kölyköket…

A szeretteink elveszítése kimondhatatlanul rossz érzés, főleg abban az esetben, ha egy hirtelen baleset okozza a tragédiát. A veszteség nem csak az embereket, de az állatokat is nagyon megviseli, ők is gyászolnak, szomorúak, és akár depressziósak is lehetnek.

2017. február 20-án nagy tragédia történt Jessica Woodruff életében. Tűz ütött ki az istállóban, és nagyon sok állata elpusztult, többekközt 4 kecske, 1 disznó, és 7 kiskutya is. Jessica reménykedett, hogy a 3 hetes kutyusok megmenekültek legalább, de sajnos Daisy, az édesanyjuk már nem tudta kimenteni őket.

“Daisy megpróbált bemenni az égő istállóba, de a lángok pillanatok alatt nagyon magasra csaptak, alig tudtuk őt visszatartani. Szörnyű volt nézni a szenvedését, de semmit nem tudtunk tenni már”-mesélte Jessica.

A történtek után Daisy nagyon szenvedett, valósággal depressziós lett, enni sem akart, csak feküdt egy helyben napokig. Minden nap odament a megmaradt romokhoz, és az ajtó előtt ült, várta, hogy előjöjjenek a kölykei.

Jessica nagyon szeretett volna segíteni a szenvedő kutyuson, éppen ezért Facebookon egy felhívást tett közzé. Olyan kutyát keresett, aki nemrég adott életet kicsinyeinek, és Daisy besegíthetne neki a kicsik gondozásában.

Nem sokkal később egy Lorna Murphy nevű nő írt is Jessicának, hogy 5 éves kutyája, Chloe életet adott 8 csodálatos kölyöknek, de sajnos egy komplikáció következtében elhunyt.

Az alábbi videóban láthatod, hogy mi történt, amikor Jessica és Daisy meglátogatta az árván maradt kölyköket. Nagyon megható! Daisy élete végre új életet kapott, hiszen ő lett az árván maradt kutyusok boldog pótmamája.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...