Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI 5 jel, amiből tudhatod, hogy ez nem szerelem, csupán fellángolás

5 jel, amiből tudhatod, hogy ez nem szerelem, csupán fellángolás

Amikor megismerkedünk egy idegennel és vonzalmat kezdünk érezni iránta, szinte pillanatok alatt képesek vagyunk fülig belezúgni az illetőbe. Alig akarjuk levenni a kezünket a másikról, minden izgalmakkal és boldogsággal teli. 

Legalábbis ezt érezzük. De valóban szerelem ez vagy csak hirtelen fellángolás? Honnan lehet tudni, hogy többet gondolunk, mint ami a valóságban van?

Olvass a jelekből és te is rá fogsz jönni, hogy csupán a fizikai vonzalom köt a másikhoz.

1# A kapcsolat fizikai mivolta a meghatározó

Gondolj a párodra. Mi az első dolog, ami eszedbe jut róla? Mi ragadott meg először vele kapcsolatban, amikor találkoztatok? A kedvessége, a humora vagy talán a kockás hasa? A válaszod segíteni fog.

2# A szexen kívül mást nem tudsz felhozni a kapcsolat mellett

A szex fantasztikus, de azon kívül semmi egyéb közös dolog nincs kettőtökben. Nincs közös érdeklődési körötök, se egy közös hobbi és lehet, hogy még a zenei ízlésetek is teljesen más. Szinte alig tudsz valamit a múltjáról és általában az életéről és vice versa. Elég egyértelmű, hogy a fizikai vonzalmon kívül semmi nem köt össze titeket.

3# Az időtök legnagyobb részét az ágyban töltitek

Nem igazán randiztatok vagy szerveztetek közös programot a szexen és a filmnézésen kívül. Ha jobban belegondolsz, soha nem jelentek meg nyilvánosan sehol együtt. Mindig egymásnál vagytok, és ha a szex megvolt, utána nem is tudod, hogy mi mást szeretnél még vele csinálni.

4# Bár a szex jó, nem elégít ki teljesen

A fizikai aktusok egyszerűen csodásak. Mintha megszűnne tér és idő, abszolút fel tudsz oldódni benne. Odáig vagy az együttlétekért, ám amint annak vége, űrt érzel magadban. Úgy érzed, hogy valami hiányzik és nem is vágysz hosszabb ideig vele maradni.

5# Nem akarod bemutatni őt senkinek

Egyáltalán nem tudod vizualizálni vele a közös jövőt és kényelmetlenül érzed magad, ha arról van szó, hogy valakinek be kell mutatnod. Nem tervezel vele közösen megjelenni baráti összejöveteleken és a családodhoz sem szeretnéd elvinni. Inkább örökre megtartanád a dolgot kettőtök között.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...