Kezdőlap NŐ ÉS FÉRFI Nem kell orvoshoz menned, ezektől a zsírcsomóktól otthon is megszabadulhatsz!

Nem kell orvoshoz menned, ezektől a zsírcsomóktól otthon is megszabadulhatsz!

A szem alatti, és körüli kis fehér zsírpöttyök gyakori problémát jelentenek az arra hajlamos személyeknél. Leginkább a felnőtteknél, de néha a gyerekeknél is jelentkezik.

A zsírcsomók kialakulásának pontos okát nem lehet tudni, de az biztos, hogy anélkül is megszabadulhatunk tőlük, hogy orvoshoz fordulnánk.

Nézzük, mit kell tenni, hogy bőrünk újra sima, és egészséges legyen!

1.Főzzünk egy erős kamilla teát. Forraljunk fel 1-2 liter vizet, és adjunk hozzá 2-3 evőkanál kamillateát. Ha lehet ne tasakos teát vásároljunk, hanem inkább gyűjtsünk mi magunk virágokat. Ha nem sikerül kamillát szednünk, keressük a gyógynövényboltokban szárított formában.

2.Készítsünk elő egy tiszta törölközőt.

3.Készítsük el a következő keveréket! Keverjünk össze 1 teáskanál szórabikarbónát, 50 gramm mézet, és 1 teáskanál kókuszolajat.

4.Miután a kamillatea megfőtt, hajoljunk a gőzölgő lábas fölé, és fedjük le a fejünket a törölközővel. Maradjunk így 5-10 percen keresztül. Miután eléggé kinyíltak a pórusaink, kenegessük be az arcunk az imént elkészített keverékkel.

5. Masszírozzuk be az arcbőrünkbe, és maradjunk így 15 percen keresztül.

6. Öblítsük le az arcunk langyos vízzel.

7.Egy héten keresztül minden nap ismételjük meg ezt a módszert, és így könnyen megszabadulhatunk a kis fehér zsírcsomóktól.

loading...