Kezdőlap EGÉSZSÉG Nem esznek, nem isznak, mégis egészségesek és akár 100 évig is élnek....

Nem esznek, nem isznak, mégis egészségesek és akár 100 évig is élnek. Ez a titkuk!

Hirdetés

Bár a hétköznapi ember számára egyszerűen elképzelhetetlen, hogy ne együnk, és ne igyunk semmit, mégis vannak, akik így is életben maradnak. A világon mintegy 3000 ember van, aki víz és táplálék fogyasztása nélkül él.

 

Hirdetés

Ők, akik a Nap energiájával táplálkoznak

 

Az indiai aszkéták napfénnyel táplálkoznak, úgy tartják, hogy az ebből nyert energia pontosan elegendő az életben maradáshoz. Szerintük az igazi energia a pránában van. Az első “étkezésük” napfelkeltekor van, már ekkor magukba szívják a szükséges energiákat. Van, akinek csak pár másodpercre van szüksége ilyenkor a Napra, de olyan is van, aki egy fél órát töltekezik.

A Nap energiáját az agy tárolja, majd átalakítja egész napra elegendő energiává. Az aszkéták minden nap háromnegyed órát sétálnak mezítláb a természetben, hogy magukba szívják a pozitív töltéseket. Így könnyen elkerülik a pszichoszomatikus betegségek kialakulását.

 

100% egészség

 

Vizsgálatok alapján megállapították, hogy a Nap energiájával táplálkozó emberek teljesen egészségesek, még egy csöpp vércukorszint ingadozásuk sincsen. Ez a napenergiás táplálkozási forma szabályozza az emésztést, a vérnyomást, a vizeletet, a keringési rendszert, és az agyi funkciókat.

Érdekes, hogy mikor az állatok megbetegszenek, abbahagyják az evés, elutasítják a vizet, és kiállnak a napra töltekezni. Addig nem vesznek magukhoz sem szilárd, sem folyékony táplálékot, amíg meg nem gyógyulnak.

Hirdetés