Kezdőlap EGÉSZSÉG Naponta 5 másodpercig masszírozd ezt a pontot, és csodálatos dolog történik a...

Naponta 5 másodpercig masszírozd ezt a pontot, és csodálatos dolog történik a szervezetedben!

A napi rohanásban sajnos egyre kevesebb időt, és figyelmet fordítunk egészségünk megőrzésére. Léteznek azonban olyan természetes gyógymódok, melyek segítségével rövid idő alatt, mi magunk otthon is tehetünk egészségünkért.

Ha az alábbi ábrán feltüntetett LR3, vagyis Taichong pontot naponta 5 másodpercen keresztül masszírozzuk számos egészségügyi problémát előzhetünk meg. Naponta akár többször is alkalmazhatjuk ezt a technikát.

1.Hatékony fájdalomcsillapító

-használhatjuk menstruációs görcsök, fejfájás, migrén, vagy hátfájás ellen. Tehát, ha elviselhetetlen fájdalom gyötör, akkor egyszerűen masszírozzuk ezt a pontot.

2.Depresszió kezelésére

-kutatások alapján bizonyították, hogy, ha ezt a pontot masszírozzuk rövid időn belül enyhíthetjük a depresszió, és a szorongás tüneteit

3.Stressz csökkentő

-a masszázs csodákat művel a szervezetünkkel. Ha ezt a pontot masszírozzuk, rövid időn belül megnyugszunk, ellazul az egész szervezetünk. Ajánlott álmatlanság, és koncentrációs zavarok esetén is masszírozni.

4.Serkenti az emésztést

-hányinger, hányás, szédülés, emésztési zavarok esetén is ajánlott az LR3-pontot masszírozni

5.Parkinson-kór esetén

-kutatások alapján bizonyították, hogy a Parkinson-kór tünetei enyhíthetőek, ha ezt a pontot masszírozzuk

6.Alvászavar, álmatlanság

-ha ezt a pontos masszírozzuk elalvás előtt, a test nyugodt állapotba kerül, így sokkal könnyebben el fogunk tudni aludni.A pihentető alvás pedig hatással lesz a következő napunk hatékonyságára is.

Szerző: tudasfaja.com

loading...